هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتما فهمیده بهش شک کردم
-
@roghayeh-eftekhari
حال داریا سر یه چی الکی بوده صد در صد ما همش چرت و پرت میگیم
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi میدونم قطعا کل چتای منو تورو تو پی وی بریزن روهم دوتا پیام درست درمون ازش درنمیاد
ولی کنجکاو شدم اصلا -
Saudade 19 0 اها
چی شد اخراج شدین؟
اینجا همچین دوستایی داره دیگنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
آره به لطف اسپم خودم و دوستان به یه جایی رسوندم خودم و -
@roghayeh-eftekhari چه ملت پلید شدن
حالا اصلا تو چیکار چهره ملت داری
بیا برو درست بخون
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany من کاری ندارم خودش گذاشت
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi آورین
فدات🥲🥲
ستاره بچینی🥲🥲
-
@masoumeh-shokrollahi میدونم قطعا کل چتای منو تورو تو پی وی بریزن روهم دوتا پیام درست درمون ازش درنمیاد
ولی کنجکاو شدم اصلانوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari یکی بشینه بخونشون قطعا به عقلمون شک میکنه
فهمیدی به منم بگو -
parisa khany همین الان تکذییییب میکنم
گردن نمیگیرمنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi نهههه ساقی گناه دالم 🥺
من از تو کادو میخوام
تازه یه چیز دیگه هم پارسال برام درست کردی اول حرف اسمم بود عکسش پی وی فرستادی اون هم هست امانتی بعد میگیرم
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari 🥲🥲🥲
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi آورین
فدات🥲🥲
ستاره بچینی🥲🥲
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi بقیشو چی میگف؟
-
@saghi-mortazavi نهههه ساقی گناه دالم 🥺
من از تو کادو میخوام
تازه یه چیز دیگه هم پارسال برام درست کردی اول حرف اسمم بود عکسش پی وی فرستادی اون هم هست امانتی بعد میگیرم
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany منم کادو میییخواااام🥲🥲🥲
باچه🥲
اع
اع
اعععععععععع
اووووننننن
باچ باچ -
@roghayeh-eftekhari یکی بشینه بخونشون قطعا به عقلمون شک میکنه
فهمیدی به منم بگونوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi آره حالا معصومه همون تخته که برات تو تیمارستان که کنار خودمه رزور کردم بسه یا یدونه دیگهام برات بگیرم؟
اوکی حله -
@masoumeh-shokrollahi
آره به لطف اسپم خودم و دوستان به یه جایی رسوندم خودم ونوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 ولی تو کیستی؟
یه روز بیا و بگو -
parisa khany منم کادو میییخواااام🥲🥲🥲
باچه🥲
اع
اع
اعععععععععع
اووووننننن
باچ باچنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi چشممم ولی اول کادو میگیرم
-
@masoumeh-shokrollahi آره حالا معصومه همون تخته که برات تو تیمارستان که کنار خودمه رزور کردم بسه یا یدونه دیگهام برات بگیرم؟
اوکی حلهنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من همون یکیم برام اضافه🥲
-
Saudade 19 0 ولی تو کیستی؟
یه روز بیا و بگونوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
ایشالا اخراجی بعدی اعتراف میکنم -
@roghayeh-eftekhari من همون یکیم برام اضافه🥲
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi عه رو زمین میخوابی؟ اوکی کنسلش میکنم پول اضافه ندیم
-
Saudade 19 0 ولی تو کیستی؟
یه روز بیا و بگونوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi من میدونم بگم؟
-
@masoumeh-shokrollahi
ایشالا اخراجی بعدی اعتراف میکنمنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 غیر مستقیم همین الان بگو
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
اول به من بگو ببینم درسته یا نه :| -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari پیع خودت رو زمین بخوابی