هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari پس این حاج اقا افتخاری بود؟اینم طومار حاج اقا مشکین بود دیگ   
- 
@infinitie-a 
 به نام خدا
 تودلی همین یه طومار فلسفی رو کم داشت 
- 
@roghayeh-eftekhari فردا که زنگ زدم میگم   
- 
هر کی میخواد کلاس بذاره میگه از رئال پیشنهاد داشتم مثل فرانچسکو تونی و خاویر زانتی یا حتی پدری که از وسط زمین گل به خودی میزنه 
 شما کدومتون از رئال پیشنهاد داشتید؟@امیرمسعود-جعفری 
 من خودنم از رئال پیشنهاد داشتم نرفتم..
 البته از رئال وایادولید ...بعنوان توپ جم کن اختصاصی 
- 
@masoumeh-shokrollahi 
 منم قد تو میشناسم بیشتر نمیدونم   Saudade 19 0 خب کیه بگوو بگوو   
- 
@roghayeh-eftekhari 
 مشکین کیه؟ /:Saudade 19 0 آقا سهراب حامیشه دیگه باید بدونی اگه اونی  
 اینفینیتی
- 
@roghayeh-eftekhari نه مرسی دیدم   
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 من خودنم از رئال پیشنهاد داشتم نرفتم..
 البته از رئال وایادولید ...بعنوان توپ جم کن اختصاصی 
- 
Saudade 19 0 اووو به این میگین طومار؟ پس طومارهای حاج آقا مشکینو ندیدین هنوز   @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saudade 19 0 اووو به این میگین طومار؟ پس طومارهای حاج آقا مشکینو ندیدین هنوز   راستی میدونستی از گفتن کلمه حاج آقا بهم بدم میاد؟     حس میکنم میخوای اذیت کنی حس میکنم میخوای اذیت کنی  
 @mitra-ism-rahmani همش تقصیره توعههه             
- 
@roghayeh-eftekhari والا   
 از پاستیل خوشم نمیاد چیبس سرکه ای بیار🥲
- 
@roghayeh-eftekhari پس این حاج اقا افتخاری بود؟اینم طومار حاج اقا مشکین بود دیگ   @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari پس این حاج اقا افتخاری بود؟اینم طومار حاج اقا مشکین بود دیگ   خو راست میگه دیگه  
 این کوتاه بود خو
- 
@roghayeh-eftekhari دستت مرسی   
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 اینجا من و دست کم گرفتن یه زمان برو بیایی داشتم برا خودم تو رئال...البته از نوع وایادولید   
- 
@infinitie-a دیدم ببیبی فیس ت رو دیدم   @masoumeh-shokrollahi آفرین   
- 
@roghayeh-eftekhari نه مرسی دیدم   
- 
@roghayeh-eftekhari فردا که زنگ زدم میگم   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saudade 19 0 اووو به این میگین طومار؟ پس طومارهای حاج آقا مشکینو ندیدین هنوز   راستی میدونستی از گفتن کلمه حاج آقا بهم بدم میاد؟     حس میکنم میخوای اذیت کنی حس میکنم میخوای اذیت کنی  
 @mitra-ism-rahmani همش تقصیره توعههه             
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 اینجا من و دست کم گرفتن یه زمان برو بیایی داشتم برا خودم تو رئال...البته از نوع وایادولید   Saudade 19 0 تو همون رونالدو اورجینال نیستی که فصل قبل مدیر عامل وایادولید بود؟نمیدونم الآنم هست یا نه 
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari پس این حاج اقا افتخاری بود؟اینم طومار حاج اقا مشکین بود دیگ   خو راست میگه دیگه  
 این کوتاه بود خو@infinitie-a پس فک کنم یه نیم ساعت نبودی یهو رفتی فقط بیست دقیقه داشتی ویرایش میزدی که اینقد طول کشید   

|
 |

شعردانه
شعردانه