هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیست
یادش بخیر:| راهنمایی میگفتم دلم میخواد برم فیزیک هسته ای بخونممنم میخواستم خلبان شم
@infinitie-a چرا نشدید؟
-
اینستا باگ داره یا نت من ضعیفه؟
-
zeinab dehghani ریاضی ی چیزی
ولی فیزیییک
چطوری کنار اومدی باش:|
همین فصل اول منو ضربه فنی کردهخب فصل اولش واقعن نچسب هست.
وخب اعتراف میکنم سر کنکور به سوال ابکی های حرکت دری وری گفتم.
اگه میبینی حرکت برات خیلی خیلی سخته و سوالای اسونش رو نمیتونی سریع حل کنی باید موضعش رو برا خودت معلوم کنی
یعنی بگی کلن میزارم کنار(که خیلی بده و من خودم کسی بودم ک دوهفته قبل کنکور از کنار گذاشتن ترمودینامیک منصرف شدم و برداشتم خوندمش و کلن میگم اگه میخوای یه دوره بزارش کنار و توی تایم تا اسفند تیکه تیکه اینقده تست بزن ک مثل دودوتاچارتا از بر بشی انواعشو)
یا مورد بعدی اینکه بگی من پایش رو بلدم و حالا یه تست معمولیش رو حل میکنم پس کافیه و درکنارمباحث جدیدت اینوهم رها نکنی
یا میگی من تا توش هستم باید کامل و جامع و صفرتاصدی یادبگیرم(که خب این همون وسواس مطالعه میاره)
جدا از فیزیک برای هر درسی بخش بخش کن برا خودت ک فلان فصل و قسمت برای من در چه حدیه(من درچدی هستم برای اون فصل وقسمت)
وببین حالا یه حرکت زده تو ذوقت..دیگه کجاش برات عذابه؟!
واینکه بابت خوندن حرکت چجوری میخونی ک اذیتت میکنه؟zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی فیزیییک
اگه میبینی حرکت برات خیلی خیلی سخته و سوالای اسونش رو نمیتونی سریع حل کنی باید موضعش رو برا خودت معلوم کنی
یعنی بگی کلن میزارم کنار(که خیلی بده و من خودم کسی بودم ک دوهفته قبل کنکور از کنار گذاشتن ترمودینامیک منصرف شدم و برداشتم خوندمش و کلن میگم اگه میخوای یه دوره بزارش کنار و توی تایم تا اسفند تیکه تیکه اینقده تست بزن ک مثل دودوتاچارتا از بر بشی انواعشو)
یا مورد بعدی اینکه بگی من پایش رو بلدم و حالا یه تست معمولیش رو حل میکنم پس کافیه و درکنارمباحث جدیدت اینوهم رها نکنی
یا میگی من تا توش هستم باید کامل و جامع و صفرتاصدی یادبگیرم(که خب این همون وسواس مطالعه میاره)
جدا از فیزیک برای هر درسی بخش بخش کن برا خودت ک فلان فصل و قسمت برای من در چه حدیه(من درچدی هستم برای اون فصل وقسمت)
واینکه بابت خوندن حرکت چجوری میخونی ک اذیتت میکنه؟نه هیچیو حذف نمیکنم
حداقل دو دونه تست میزنم ازش ببینم چند چندم .شاید وقتی روتین شروع کردم اینم بزارم توش
آسون بیاد بتونم حل کنم
خب اینایی ک صفر تا صدی یاد میگیرن وسواس ندارن؟ دارن؟چطورین
-_-مشکل همینه .من نمیتونم مشخص کنم سطحم در چ جده .همرو میزنم زیر خط فقر چون اون طور ک باید نیستخب حرکتو با آقای طلوعی خوندم ک خدایی خوب درس داد ولی فک میکنم چون تشریحی نگف و همون اول بیشتر تستی گف من چیز شدم:|
بعدشم ک فک میکردم بلدم رفتم سر کلاس و ازمون دیدم نمیتونم حل کنم با اینکه تست زدم باز چیز تر شدم نسبت بش
الآنم برای جلوگیری از دوباره اتفاق افتادن اول داداشی میبینم که خب تایم میبره خیلی -
نیست
یادش بخیر:| راهنمایی میگفتم دلم میخواد برم فیزیک هسته ای بخونممنم میخواستم خلبان شم
-
-
@infinitie-a چرا نشدید؟
mahdi shokry در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a چرا نشدید؟
دیدن خیلی برا این شغل فوق العاده ام
گفتن ما نمیتونیم این حجم از استعداد رو پرورش بدیم
منم دیدم منطقیه حرفشون
خب نرفتم -
0-0ftm خدانگهدار
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی فیزیییک
واینکه بابت خوندن حرکت چجوری میخونی ک اذیتت میکنه؟نه هیچیو حذف نمیکنم
حداقل دو دونه تست میزنم ازش ببینم چند چندم .شاید وقتی روتین شروع کردم اینم بزارم توش
آسون بیاد بتونم حل کنم
خب اینایی ک صفر تا صدی یاد میگیرن وسواس ندارن؟ دارن؟چطورین
-_-مشکل همینه .من نمیتونم مشخص کنم سطحم در چ جده .همرو میزنم زیر خط فقر چون اون طور ک باید نیستخب حرکتو با آقای طلوعی خوندم ک خدایی خوب درس داد ولی فک میکنم چون تشریحی نگف و همون اول بیشتر تستی گف من چیز شدم:|
بعدشم ک فک میکردم بلدم رفتم سر کلاس و ازمون دیدم نمیتونم حل کنم با اینکه تست زدم باز چیز تر شدم نسبت بش
الآنم برای جلوگیری از دوباره اتفاق افتادن اول داداشی میبینم که خب تایم میبره خیلی0-0ftm دوستمی
باهات راحتم و میگم
الان اوکی نیست حالم:)
که بتونم تایپ کنم..
خب تافردا هرچی از فیزیک و روش خوندن و کنار اومدن خودم بابت این فصل اول فیزیک هست رو ویس میگیرم برا ساقی و بهش میگم برات بفرسته ویسا رو!
پ.ن:خدابیامرزه اونی رو ک قابلیت ویس گرفتن به پیامرسانا اضافه کرد
وبیشتر خدابیامرزه اونی رو ک برای ویس گرفتن محدوده زمانی تعیین نکرد
رواله؟؟! -
عجب اهنگی یهو اومد تو ذهنم
-
پشیمون شدم :///
-
این پست پاک شده!
-
هعییی
-
ان شاءالله