هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi
این اهنگای قدیمیا خیلی باحال بودنا 😅 -
@infinitie-a :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آره.از پارسال منتظرم هروقت کامل شد ببینمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: .
اگه بدونی چقدر سخته ک هی تیکه تیکه میاد و باید مراقب باشی ک اینطرف اونطرف برات اسپویل نشه:broken_heart: :neutral_face: :neutral_face:
دوتا کتابای دانشگام ک سفارش داده بودم
پ.ن:مثل بچه دوساله ها اینقده خرذوقم از اومدن کتابام ک به همه هم گفتم:broken_heart: :neutral_face:
بله اکنون با زینبِ دوساله حرف زدید:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دز دوم واکسنت رو زدی؟!
@mitra-ism-rahmani اوندفعه ایی باهم بودیم ک پرسیدم..تو چی ؟zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دز دوم واکسنت رو زدی؟!
@mitra-ism-rahmani اوندفعه ایی باهم بودیم ک پرسیدم..تو چی ؟زدم وایی زینب یه دست و پا چلفتی بازی هم در اوردن همونجا :/ :face_with_tears_of_joy: آستین مانتومو گم کرده بودم هعی دستمو میبردم هی پیداش نمیکردم کارتمم افتاد دو نفر اون وسط لگدش کردن روسریمم داغون شده بود :expressionless_face: :expressionless_face:
هیچ عوارضی هم نداشت مثل قبل :face_with_rolling_eyes: -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
چی غیبت میکنید 🤨
من خودم اگه غیبت ها شما نفلم نکنه😂سلام برادر :hand_with_fingers_splayed:
من؟ غیبت ؟ استغفرالله :face_with_tears_of_joy:
این مشکینه :face_with_rolling_eyes: اتفاقا تگت کردم در جریان باشی غیبت حساب نشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
2 ماهه نیومدم انجمن
دلم تنگیده بودا 😅😍چطوری طلا ؟:raised_hand: :smiling_face_with_halo:
بشدت تو جلسه رفع اشکال زیست نبودتو حس میکنم :sleepy_face: :slightly_frowning_face: :raised_hand:سلام میترا چطوری ؟
دلم برا جلسات رفع اشکال تنگ شده😢😍@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
2 ماهه نیومدم انجمن
دلم تنگیده بودا 😅😍چطوری طلا ؟:raised_hand: :smiling_face_with_halo:
بشدت تو جلسه رفع اشکال زیست نبودتو حس میکنم :sleepy_face: :slightly_frowning_face: :raised_hand:سلام میترا چطوری ؟
دلم برا جلسات رفع اشکال تنگ شده😢😍سلام طلا چطوری ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (حالا تو هم جواب بده سلام میترا چطوری :// ) ماهم دلمون برا تو تنگ شده دانشجوی لاکچری :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing:
یادت را گرامی میدارم سر جلسات :face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
یهو همینطو ویرم گرفت منشن کنم🤣🤣🤧
آبی نیسانی باشی😂💙خل & چل :slightly_smiling_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
تو هم سبز چمنی باشی :|| :green_heart:
پ.ن: البته میدونم دلت تنگ شده بود روت نمیشه بگی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani
من اخراج شدم و با یه اکانت دیگه از صفر اعتبار گرفتم اومدم تودلی باز تو نیومدی :|Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
من اخراج شدم و با یه اکانت دیگه از صفر اعتبار گرفتم اومدم تودلی باز تو نیومدی :|ساچ واو تو سه روز 800 تا اعتبار که 300 تاش درسیه :face_with_open_mouth:
داداش همت والایی داری خسته نباشی :hand_with_fingers_splayed: :face_with_tears_of_joy:
Sharllot سحر یادبگیر ببین چطور تونسته اعتبار بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب الان میتونی با این اکانتت اون اکانت قبلیه رو فالو کنی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ولی چیشد اخراج شدی ؟ اینقده گفتیم شبیه و فیکی اخراجت کردن :/ :face_with_tears_of_joy: الان دیگه شکم به یقین تبدیل شد فیک کی هستی ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani
منم خیلی خوشحال شدم از اینکه بودی 😋
به سلامت 💗✨ولی من اصلا خوشحال نشدم :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: هنوز هستی ؟ :face_with_monocle:
@mitra-ism-rahmani نع نیستم🤣🤣🤣
-
@saghi-mortazavi
این اهنگای قدیمیا خیلی باحال بودنا 😅Maryam Nateqi آره بابا چیه الان همه غم انگیزن😂😂😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
آبی نیسانی باشی😂💙خل & چل :slightly_smiling_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
پ.ن: البته میدونم دلت تنگ شده بود روت نمیشه بگی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
پ.ن: البته میدونم دلت تنگ شده بود روت نمیشه بگی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:خوِتی😒😂
من سبز یشمی می پسندم😌
نیوچ😏 من دلم تنگ بشه میگم 😝😝😝 -
کی فکرشو میکرد من یروزی با رپ مشکل نداشته باشم ؟ ://
Kosar A003 تقصیر توعه :wine_glass: -
هار هار هار :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
پ.ن: البته میدونم دلت تنگ شده بود روت نمیشه بگی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:خوِتی😒😂
من سبز یشمی می پسندم😌
نیوچ😏 من دلم تنگ بشه میگم 😝😝😝قلب یشمی نداریم :face_with_tongue:
وقتی داری با این شدت(:face_with_tongue: :face_with_tongue: :face_with_tongue:) انکار میکنی یعنی شده بود :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
[audio/4-KJ9ahu55c__yOWyX407i_H.mp3]
-
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
من سبز یشمی می پسندم😌
وقتی داری با این شدت(:face_with_tongue: :face_with_tongue: :face_with_tongue:) انکار میکنی یعنی شده بود :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
من سبز یشمی می پسندم😌
وقتی داری با این شدت(:face_with_tongue: :face_with_tongue: :face_with_tongue:) انکار میکنی یعنی شده بود :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:دیگه مشکل شماست من گلب یشمی میخوام🥲😂
نیوچ😏
خوبی ؟
خوشی؟
چ خبرا؟ -
@mitra-ism-rahmani
نمدونم
من سبز یشمی می پسندم😌
وقتی داری با این شدت(:face_with_tongue: :face_with_tongue: :face_with_tongue:) انکار میکنی یعنی شده بود :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:دیگه مشکل شماست من گلب یشمی میخوام🥲😂
نیوچ😏
خوبی ؟
خوشی؟
چ خبرا؟ -
سکوت قلبتو بشکن و برگرد
نزار این فاصله بیشتر از این شه
نمیخوام مثل گذشته که رفتی
دوباره اخر قصه همین شههه
[audio/IC_Nx3tQi48fOva9Krde2jbv.mp3]