هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
وای جه بامزست بازی😂😂😂
دلم خواست کع🥲🥲🥲🥲😂
اقاااااا دیدیم همدیگه رو بازی کنیم نمیشه 🥲😂
نشااانک زدم 😂😂😂
اون قسمت وحشیانه رفتن روی خورکارا ینی یکی باید خودکار میرفت تو چشش وگرنه بازی حال نمیده😂😂😂من بعضی جاهاش اصلا اسم گلام کامل نشده بود الکی خودکارو برمیداشتم با هیجان داد میزدم امیر کبیر بقیه گول میخوردن هجووووم میوردن و جیغ و از دست هم میکشیدن منم یه گوشه غش میکردم از رفتارشون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ان شاء الله خودمم آخرین بار دی 98 بازی کردم دیگه نشد :broken_heart:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
وای جه بامزست بازی😂😂😂
دلم خواست کع🥲🥲🥲🥲😂
نشااانک زدم 😂😂😂
اون قسمت وحشیانه رفتن روی خورکارا ینی یکی باید خودکار میرفت تو چشش وگرنه بازی حال نمیده😂😂😂من بعضی جاهاش اصلا اسم گلام کامل نشده بود الکی خودکارو برمیداشتم با هیجان داد میزدم امیر کبیر بقیه گول میخوردن هجووووم میوردن و جیغ و از دست هم میکشیدن منم یه گوشه غش میکردم از رفتارشون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ان شاء الله خودمم آخرین بار دی 98 بازی کردم دیگه نشد :broken_heart:ای پلشت کرمو 😂😂😂😂😂😂
هعی ان شاءالله😋 -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
وای جه بامزست بازی😂😂😂
دلم خواست کع🥲🥲🥲🥲😂
نشااانک زدم 😂😂😂
ان شاء الله خودمم آخرین بار دی 98 بازی کردم دیگه نشد :broken_heart:ای پلشت کرمو 😂😂😂😂😂😂
هعی ان شاءالله😋 -
@saghi-mortazavi خوب باشی خوبم ❤️
خودت خوبی؟ -
Sharllot تو پینترست عضوی ؟
عار خواهروم چطو 👀
ولی دیگ شارلوت نیستم اگ دیدی اشتبا گرفتی 😂
خوبیایی!؟ 🙈 -
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
من اخراج شدم و با یه اکانت دیگه از صفر اعتبار گرفتم اومدم تودلی باز تو نیومدی :|ساچ واو تو سه روز 800 تا اعتبار که 300 تاش درسیه :face_with_open_mouth:
داداش همت والایی داری خسته نباشی :hand_with_fingers_splayed: :face_with_tears_of_joy:
Sharllot سحر یادبگیر ببین چطور تونسته اعتبار بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب الان میتونی با این اکانتت اون اکانت قبلیه رو فالو کنی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ولی چیشد اخراج شدی ؟ اینقده گفتیم شبیه و فیکی اخراجت کردن :/ :face_with_tears_of_joy: الان دیگه شکم به یقین تبدیل شد فیک کی هستی ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
من اخراج شدم و با یه اکانت دیگه از صفر اعتبار گرفتم اومدم تودلی باز تو نیومدی :|ساچ واو تو سه روز 800 تا اعتبار که 300 تاش درسیه :face_with_open_mouth:
داداش همت والایی داری خسته نباشی :hand_with_fingers_splayed: :face_with_tears_of_joy:
Sharllot سحر یادبگیر ببین چطور تونسته اعتبار بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب الان میتونی با این اکانتت اون اکانت قبلیه رو فالو کنی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
ولی چیشد اخراج شدی ؟ اینقده گفتیم شبیه و فیکی اخراجت کردن :/ :face_with_tears_of_joy: الان دیگه شکم به یقین تبدیل شد فیک کی هستی ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نصف اعتباراشو خودم دادم 😂
کی دیگ مث من انقد دست و دل بازه تو این انجمن کییییی غیر مننن 😂😂💔 -
Sharllot خوبم مرسی تو چطوری ؟
نه فقط میخواستم بدونم پین هستی
که بعدا بیام سراغت :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani
ولی چیشد اخراج شدی ؟ اینقده گفتیم شبیه و فیکی اخراجت کردن :/ :face_with_tears_of_joy: الان دیگه شکم به یقین تبدیل شد فیک کی هستی ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نصف اعتباراشو خودم دادم 😂
کی دیگ مث من انقد دست و دل بازه تو این انجمن کییییی غیر مننن 😂😂💔 -
حالا یسوال مافیا بازیش چجوریه ؟ تا یه حدودی میدونم ولی مجازی میشه آره ؟
عار
من تو تلگرام دیدم ک با ربات و اینا انجام میشه اصن گروه خاص خودشو داره بعد رتبه بندی میشن و اینا -
Sharllot ایول به تو :face_savoring_food: کریم اهل تودلی هستی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
حالا یسوال مافیا بازیش چجوریه ؟ تا یه حدودی میدونم ولی مجازی میشه آره ؟
عار
من تو تلگرام دیدم ک با ربات و اینا انجام میشه اصن گروه خاص خودشو داره بعد رتبه بندی میشن و اینا -
Sharllot ایول به تو :face_savoring_food: کریم اهل تودلی هستی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
4کر 😂
-
Sharllot خوب میخوای جیمیل یا اگه نه ایمیل ؟ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot خوب میخوای جیمیل یا اگه نه ایمیل ؟ :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
رواله اینارو اوکی ترم 😂
ببین من حتی تو قسمت چت شطرنج هم در ارتباط بودم 😂 -
خیلی راه های ارتباطی عالی و متنوعی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
رواله اینارو اوکی ترم 😂
ببین من حتی تو قسمت چت شطرنج هم در ارتباط بودم 😂 -
Sharllot چندنفر نیازه دلم میخواد الان بازی کنم :face_with_tears_of_joy:
بذا حساب کنم
عامم
الان اینجا ک نمیشه .. چون باید اعضا ب پیوی دسترسی داشته باشن
شاید حداقل 5نفر بخواد 🤔
وای دلم تنگ حضوری بازی کردناش شد 💔 -
Sharllot
9کر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: