هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا که دارین زحمت میکشین نمیشه املت باشه
من نیمرو ندوست😐😂😂😂بفرما داخل
دم در بده😐😂😂😂@fargol-sh من وسط گودم نمیبینی ؟😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani
تو همون نپزی بهتره ،غذا نرفته پایین از شدت خجالت له میشه😂😂😂😂😂تازه بعد از اون تمام کارهایی که میتونی انجمن بدی بخاطر کالری هایی که غذایی که من ایثار و از خود گذشتگی و جان فشانی کردم و پختم و تو نوش جان (کوفت :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ) کردیه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
تو همون نپزی بهتره ،غذا نرفته پایین از شدت خجالت له میشه😂😂😂😂😂تازه بعد از اون تمام کارهایی که میتونی انجمن بدی بخاطر کالری هایی که غذایی که من ایثار و از خود گذشتگی و جان فشانی کردم و پختم و تو نوش جان (کوفت :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ) کردیه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بترکی 😂😂😂😂
خدا به فرزندانت صبر بده😂😂😂😂
فک کنم تا یه هفته باید بخاطر اون کالری ها برات حمالی کنیم😂😂😂😂 -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani کی نون بخرهههههه؟!
نمیصرفه اکسیژن خوشمزه تره دوستان :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه خیلی هم سختتونه نفس هم نکشید :face_with_tears_of_joy: -
عه سحر خوبه هستی
یه ببخشید بهت بدهکارم😐😂 -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
بترکی 😂😂😂😂
خدا به فرزندانت صبر بده😂😂😂😂
فک کنم تا یه هفته باید بخاطر اون کالری ها برات حمالی کنیم😂😂😂😂 -
سلام
دوستان کسی که به برنامش متعهد نیست یا مثلا دو روز خوب میخونه روز سوم نه مشاور میتونه کمکش کنه؟🤔 -
@saghi-mortazavi بحث ش اینجا باز نشه ولی ساقی سینگل میمونم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani بحثش و باز نمیکنیم
اوکیه😂😂😂
میتونی سینگل بمونی و فرزند داشته باشی ولی
به فرزند خوندگی بگیری 😂😂😂 -
سلام
دوستان کسی که به برنامش متعهد نیست یا مثلا دو روز خوب میخونه روز سوم نه مشاور میتونه کمکش کنه؟🤔Amir 6 مشاورم لازم نیست خیلی جاها میگن چجوری باید رفعش کرد
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh دیگه اینو نخوریم چی بخوریم 😂😂
شما چندتا حق انتخاب دارین
۱.نون و عکس/۵۰ هزارتومن هر پرس (۲۰ تومن هم اضافه باید بخاطر مصرف بسته اینترنت بپردازین)
۲نون و اب(تیلیت )/ ۵۵هزار تومن هر پرس(۵ تومنه واسه کمبود ابه )
۳.نون و هوا/۶۰ هزارتومن(اگه بخواین مخلفاتش بگیرین گرون تر میشه)مخلفات هم اکسیژن بیشتره
ولی خالا بخاطر اینکه دوستمین دوتا اکسیژن اضافی میزارم روش 😐
فک کنم با این اوضاع اقتصاد یه روز منو رستورانا اینجوری شه😂البته با قبمت گرون ترهیچی خواهر سیب رمینی اب پز ارزون تر میشه فک کنم😂
-
اوکیه😂😂😂
به فرزند خوندگی بگیری 😂😂😂@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوکیه😂😂😂
به فرزند خودنگی بگیری 😂😂😂خودمم بزور تو خونمون راه میدن فرزند خوندگی ؟؟؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot بزن
اولین ترینتم باید من باشم 😐😂
ویژگی خوب باید بنویسیا😐😂من حالا گفتم امسال دیگ فقط تاپیکو میزنم میرم ک 😂
چش 😂 فقط امیدوارم تا اون موقع ب شناخت بیشتری برسم ک بتونم بدارو هم بگم 😂 -
Amir 6 مشاورم لازم نیست خیلی جاها میگن چجوری باید رفعش کرد
-
عه سحر خوبه هستی
یه ببخشید بهت بدهکارم😐😂 -
اوکیه😂😂😂
به فرزند خودنگی بگیری 😂😂😂خودمم بزور تو خونمون راه میدن فرزند خوندگی ؟؟؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره😐😂 -
عه سحر خوبه هستی
یه ببخشید بهت بدهکارم😐😂@masoumeh-shokrollahi
Sharllot
تو اینستا درخواست دادی و من دستم خورد رد کردم به جا قبول 😕😂ببخشید