هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi
نفهمیدم چیشد
ولی اوکی میگم :|
امروز برا بازآموزی اولیا که ازشون امتحان میگرفتن کمک کردم پاس بشن...اونام کلی تشکر کردن ...منم ذوق مرگ:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 مبارک باشه😐😂
-
Amir 6
حله 😂
همون نخونده هارو هم باید میزاشتی دیگ .. ک اون حس خجالت و پوچی و استرس و وای اوف بر من ک امروزو سوزوندم بیاد سراغت 😂
اگ اینجوریه خوب تحقیق کن خوبشو پیدا کن پس
بترکونی ؛) -
Saudade 19 0 مبارک باشه😐😂
@saghi-mortazavi
هیچ لذتی بالاتر از پاس شدنِ لب مرز نیست...
"امام سوداد(قدس سره)" -
@saghi-mortazavi
هیچ لذتی بالاتر از پاس شدنِ لب مرز نیست...
"امام سوداد(قدس سره)"Saudade 19 0 تکبیییرر😂😂😂😂
-
Saudade 19 0 تکبیییرر😂😂😂😂
@saghi-mortazavi
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: -
Sharllot
شاید باید اونم میزاشتم😶
فعلا خیلی ها گفتن سیب ترش خوبه
الان این کولایز هم دیدم خوب بود
شاید همین کولایز رو برم -
شارلوت قهر نکن بیا دو تا لایکت کنم..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot نمیدوم یادم میاد یه جا دیدم 😂😂😂
نمیدونم سرنا امینی دابسمشش کرده بود یا کی
بشدت الام مغزم درگیرشه :/ -
شارلوت قهر نکن بیا دو تا لایکت کنم..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دونت تاک می ملعون 😂😒
من تهش میفهمم کی ای 😒 -
دونت تاک می ملعون 😂😒
من تهش میفهمم کی ای 😒Sharllot
اگ تو این مسیر کمکی هم از دست من برمیاد بگو دریغ نکن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
اگ تو این مسیر کمکی هم از دست من برمیاد بگو دریغ نکن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
اگ تو این مسیر کمکی هم از دست من برمیاد بگو دریغ نکن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂😑
چرا نمیشه فوش دادددد 👊 -
Sharllot
اگ تو این مسیر کمکی هم از دست من برمیاد بگو دریغ نکن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂😑
چرا نمیشه فوش دادددد 👊Sharllot
نه راحت باش
حالا من با مریم حرف میزنم اینسری به جای تو منو اخراج کنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
نه راحت باش
حالا من با مریم حرف میزنم اینسری به جای تو منو اخراج کنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0
فکر کنم آخرش یوزرم این میشه
...Saudade 19 0000000000000000000000000000000000000000000000000:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot
نه راحت باش
حالا من با مریم حرف میزنم اینسری به جای تو منو اخراج کنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0
شما برو بشین فک کن ببین بخاطر کدوم گناهته این انگ فیک بودن ولت نمیکنه 😂