هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz من یه سرویس از آسیاتک گرفتم یک سال و نیم حجم 360 گیگ 86 هزار تومن تازه سرعت 16 مگ
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 اگه مصرفت بالا نیست خوبه.ما یه ماهه میریم دوهفته ای تموم میشه
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 خبب خب
هیچی مگه داغونی .....خخخخخخ
شوخی کردم رفتم برا برنامه ریزی پیشش بعد از دو ساعت حرف زدن میگه برنامه خودت چیه...خخخ
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrz چرا اون حجم تو 2 ماه و نیم تموم شد الا ن حجمی با همون سرویس میخرم
-
mrz چرا اون حجم تو 2 ماه و نیم تموم شد الا ن حجمی با همون سرویس میخرم
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 ترافیک منظورته؟
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
mrz آره ترافیک
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط rose77 انجام شده
دارم برا کی حرف میزنم.... فعلا به بحث اینترنتتون برسین
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
rose77 آها ببخشید بگو
تموم شد -
rose77 تعریف کن ما مشاهده مینماییم
-
rose77 تعریف کن ما مشاهده مینماییم
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهsetare1999 اگر بگن ما هم مینماییم .خخخخ
-
setare1999 اگر بگن ما هم مینماییم .خخخخ
@sobhan-1999 بسی خوب میباشد
-
rose77 آها ببخشید بگو
تموم شدنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 میگم رفتم پیش مشاور بعد از 2 ساعت حرف زدن برگشته بهم میگه برنامه خودت چیه یکی نیست بگه اخه بنده ای خدا اگه خودش برنامه داشت میومد پیش شما چکار کنه...
-
@sobhan-1999 بسی خوب میباشد
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 ادبیات خوندی هااا
-
@sobhan-1999 میگم رفتم پیش مشاور بعد از 2 ساعت حرف زدن برگشته بهم میگه برنامه خودت چیه یکی نیست بگه اخه بنده ای خدا اگه خودش برنامه داشت میومد پیش شما چکار کنه...
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 آره بابا همشون فقط میدونن پول بگیرن
یکی قرار بود به من برنامه برا روز شنبه بده هی گفت وقت ندارم تا روز سه شنبه داد منم دیگه پول مشاوره اون ماه رو بهش ندادم . -
setare1999 ادبیات خوندی هااا
@sobhan-1999 برعکس ادبیاتم داره تو قفسه گریه میکنه خخخخخ
-
@sobhan-1999 برعکس ادبیاتم داره تو قفسه گریه میکنه خخخخخ
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 تا زه نخونده این طورین اگه بخونید دیگه ما متوجه نمیشیم چی میگید . خخخخ
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته شدما نچ نچ
-
rose77 آره بابا همشون فقط میدونن پول بگیرن
یکی قرار بود به من برنامه برا روز شنبه بده هی گفت وقت ندارم تا روز سه شنبه داد منم دیگه پول مشاوره اون ماه رو بهش ندادم .نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 آره بابا همشون فقط میدونن پول بگیرن
یکی قرار بود به من برنامه برا روز شنبه بده هی گفت وقت ندارم تا روز سه شنبه داد منم دیگه پول مشاوره اون ماه رو بهش ندادم .باور کنید اگه موقع اذان ظهر نبود جوری کتکش میزدم یعنی جوری کتکش میزدم که بعدش سینه خیز برفت خونه شون فقط خدا کمکش کرد......خخخخ
-
setare1999 تا زه نخونده این طورین اگه بخونید دیگه ما متوجه نمیشیم چی میگید . خخخخ
@sobhan-1999 خخخخخ
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zohre-nowrouzi خسته نباشی دلاور . خدا قوت قهرمان