هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh خداروشکر همیشه خوب باشی
خو :face_with_tears_of_joy: صبا هستم معروف به باد صبا 18 ساله از اراک :face_with_tears_of_joy: ( یاد نقاشی نقاشی افتادم:face_with_tears_of_joy: )
دوازدهم تجربی :face_with_tears_of_joy:
نمیدونم دیگه چی :face_with_tears_of_joy: :eyes: خودت بگوHADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خو :face_with_tears_of_joy: صبا هستم معروف به باد صبا 18 ساله از اراک :face_with_tears_of_joy: ( یاد نقاشی نقاشی افتادم:face_with_tears_of_joy: )
نمیدونم دیگه چی :face_with_tears_of_joy: :eyes: خودتون بگید😂😂😂این نقاشی از باد صبا ۱۸ ساله از اراک
خاله جون انگیزت واسه کشیدن این نقاشی چیه؟😂 -
@امیرمسعود-جعفری
فک کردم روسی فرانسه ای جیزی حرف زدی:/ -
@saghi-mortazavi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
قابل پخش نیستن باقی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم دیگه چی :face_with_tears_of_joy: :eyes: خودتون بگید😂😂😂این نقاشی از باد صبا ۱۸ ساله از اراک
خاله جون انگیزت واسه کشیدن این نقاشی چیه؟😂 -
@saghi-mortazavi باش باش الان پست میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

@saghi-mortazavi باش باش الان پست میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

😋😋😋😋😋
-
@امیرمسعود-جعفری نخیر مال منه😐😂
ایشه😒 -
@fargol-sh اینکه نقاشیمو تو تلویزیون نشون بدن معروف شم:relieved_face: :face_with_tears_of_joy:
@fargol-sh اینکه نقاشیمو تو تلویزیون نشون بدن معروف شم:relieved_face: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂😂😂
معروف شدی خاله جون😂 -
😂😂😂😂😂😂
معروف شدی خاله جون😂 -
@saghi-mortazavi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اره خداروشکر کم کمک دارم ساعت مطالعمو میبرم بالا چون تازه شروع کردم جدی خوندنو:woman_walking_light_skin_tone: -
@امیرمسعود-جعفری خودت منور میکنی وجلسو از اون ور فاز دپ بر می داری ؟:face_with_tears_of_joy: :eyes:
-
عایا معده پلاستیکی وجود دارد😐؟؟