هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Saudade 19 0 نه دیگه گفتم نوش جونت کار ندارم دیگه  HADAF MAN 
 به حق 66 تن خدا خیرت بده   
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از شب یلدا یا قبلش؟    قبلش قبلش چن شنبه بود شب یلدا گفتی چن شنبه بود شب یلدا گفتی
- 
این پست پاک شده!
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ای هیت یو تووووووووو     شیم ان یو  چار تا کلمه بلدی همونا رو هی تکرار میکنی    @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ای هیت یو تووووووووو     شیم ان یو  چار تا کلمه بلدی همونا رو هی تکرار میکنی    جاست گت اوت د هی یرررررررر   
- 
@mitra-ism-rahmani 
 حیف اون همه بیت برات تفسیر کردم یه جواب سلام نمیدی  Saudade 19 0 حاجی من نوتیفامم یکی در میون جواب میدم 
 همه پست هاروهم که نمیخونم
 پست هام که منشن شدن را فقط میخونم
 ولی
 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
- 
Saudade 19 0 
 اع چخبری   fatemeh8181 
 خبر مرگم     
- 

- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میگم میدونین چرا پوشه تلگرام نمیاره  میگم در حال به روزرسانی نیس؟ 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ای هیت یو تووووووووو     شیم ان یو  چار تا کلمه بلدی همونا رو هی تکرار میکنی    جاست گت اوت د هی یرررررررر   amir ahmadi باز گفت ،زرشک     
- 
میگ که برای کشتن کسی که تو دلت زندست باید روزی هزار بار بمیری....!!! 
- 
HADAF MAN    
 اره خخب دیگه خوبیش همینه البته ما مجبوریم چون بقیه جاها الوده ترهfatemeh8181 اصن سالای قبل بهار و تابستون روز الودمون خیلی کم بود امسال همه روزاااااااااا الوده خطرناک برای گروه های حساس خطرناک برای همه سنین  
- 
fatemeh8181 
 خبر مرگم     Saudade 19 0 
 اع واااااا
 کیه حالا؟     
- 
amir ahmadi در طول هفته پیش @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در طول هفته پیش اها درگیر بودم 
 یه اتفاق بدی افتاد متاسفانه
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میگم میدونین چرا پوشه تلگرام نمیاره  اپدیت کن آپدیت شد که الان نیس 
 قبلا بود 
- 
fatemeh8181 
 خبر مرگم     
- 
Saudade 19 0 حاجی من نوتیفامم یکی در میون جواب میدم 
 همه پست هاروهم که نمیخونم
 پست هام که منشن شدن را فقط میخونم
 ولی
 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام@mitra-ism-rahmani 
 باشه خفن
 خفن بودیم وقتی خفن بودن مد نبود...بعدش اخراج شدیم از خفنی افتادیم