هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
romisa
اصغر بدون من جایی نمیره :/Saudade 19 0 پس منم نمیرم ایشش
یا اصغر یا هیچکس -
romisa
شهیدِ فروم:downcast_face_with_sweat:Saudade 19 0 یه شمع برات روشن می کنم🤧
-
amir ahmadi اصن نمیتونی از ی پست بگذری نه؟😐😂نیم ساعت عقبی دایی😂
-
Saudade 19 0
قبر میدونی چقده
خرمااااااااا
وای جوان ناکام
بیشتره
چون حنا بندونم داره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181
وای تازه من قبر دو طبقه میخواستم حوصلم سر نره با نکیر و منکر :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: -
amir ahmadi عه دایی پس صلح دوستی محبت چی شد :face_with_raised_eyebrow: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi عه دایی پس صلح دوستی محبت چی شد :face_with_raised_eyebrow: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Never😂😂
پ.ن:انصافا ۱۸دیقه از دنیا عقبم؟!😂 -
گشنم شد برم ببینم چی داریم
فعلا -
fatemeh8181
وای تازه من قبر دو طبقه میخواستم حوصلم سر نره با نکیر و منکر :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage:Saudade 19 0 حالا کی می میری؟
-
fatemeh8181
وای تازه من قبر دو طبقه میخواستم حوصلم سر نره با نکیر و منکر :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage:Saudade 19 0 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مرسی دایییییی منم ازحرف زدن با شما خوشحال میشم
منم خیلی دایی:face_with_tears_of_joy: :seedling:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مرسی دایییییی منم ازحرف زدن با شما خوشحال میشم
منم خیلی دایی:face_with_tears_of_joy: :seedling:
🌹🌹🌹🌹👍🏻🌱🌱🌱🌱
-
گشنم شد برم ببینم چی داریم
فعلاSaudade 19 0 املت😶
-
Saudade 19 0 حالا کی می میری؟
romisa
عجله داریا :/ -
0-0ftm انقد تگ نکنید دیر تر میرسه به زمان حال :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
0-0ftm انقد تگ نکنید دیر تر میرسه به زمان حال :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi
amir ahmadi
amir ahmadi
amir ahmadi
amir ahmadi
amir ahmadi
amir ahmadi
🙂🙂😂😂😂 -
Never😂😂
پ.ن:انصافا ۱۸دیقه از دنیا عقبم؟!😂amir ahmadi دایی قرار شد صلح دوستی محبت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اره دایییییی خیلیییییییییی عقبیییی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Saudade 19 0 املت😶
romisa
از کج فمیدی لعنتی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
romisa
عجله داریا :/Saudade 19 0 من بدون اصغر نمیام اینجا🤧