هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@f_ssu نه نه اشتباه نکن منظورش از لهو و لعب هر سرگرمی منفی هست نه مثلا موسیقی خوب که میتونه روحتو تازه کنه
عزیزم روح رو تازه نمیکنه این کار شیطان که لذت بخش نشونش میده و گرنه صدای قاریان قران اینطور باشه بیشتر از هر اهنگی روح رو تازه میکنه....
-
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا ی بحث دیگه باز کنید من تویه موسیقی فقط شادمهر میشناسم , و شجریان XD XD
فوتبالی هستی ؟؟؟
-
پرسش : آواز خواندن زن براى زنان و براى شوهرش چه به صورت غنا و چه بدون غنا چه حکمى دارد؟
پاسخ : براى شوهرش و براى سایر زنان بدون غناو بدون آهنگهاى مناسب لهو و فساد اشکال ندارد.
بیا این حکم شرعی دیگعه دارید برای چی بحث رو کش میدید ؟
-
rose77 من مخالف قرآن خوندن با صوت و اینا نیستم چون خودمم میخونم ولی بعضی چیزا واقعا نمیشه زیر بارش رفت!
-
rose77 XD XD XD نه .
خب خواستم بهت بگم استقلال سرور پرسپولیسه حالا وقتی فوتبالی نیستی اینو یاد بگیری خوبه...
-
-
rose77 XD XD XD نه .
خب خواستم بهت بگم استقلال سرور پرسپولیسه حالا وقتی فوتبالی نیستی اینو یاد بگیری خوبه...
-
rose77 وای یعنی اینقدر عقد بالا بودن از پیروزی دارین که میگین استقلال سرور پیروزیه.... XD XD
-
rose77 وای یعنی اینقدر عقد بالا بودن از پیروزی دارین که میگین استقلال سرور پیروزیه.... XD XD
نه این یه واقعیته که نمیشه انکارش کرد تو فوتیال البته بهه شما حق میدم ندونی اخه گفتین فوتبالی نیستین...
-
دلتون بسوزه تو این لحظه که شما دارین هی بحث میکنید رو چیزایی ک همتون میدونید
من نشستم ۴تا نکته رو مرور کردم
الان ۴نکته از شما جلو افتادم
@zohre-nowrouzi وای وای ..جای مارو نگیری ی وقت XD XD