هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@f_ssu !!!!!!!!!!!!!!! حرامه پس
-
@f_ssu نه نه اشتباه نکن منظورش از لهو و لعب هر سرگرمی منفی هست نه مثلا موسیقی خوب که میتونه روحتو تازه کنه
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@f_ssu خدا تو قرآنش خیلی از چیزارو سربسته گفته.خیلی ها هم اومدن واسه خودشون هی تفسیر کردن دلیل نمیشه چون اسلام یعنی تسلیم شدن ما به نفع بقیه تسلیم شیم
عزیزم همین خدای که میگی گفت عده ای بیان و تفسیر کنن برا ما تا هدایت بشیم...
-
@f_ssu نه نه اشتباه نکن منظورش از لهو و لعب هر سرگرمی منفی هست نه مثلا موسیقی خوب که میتونه روحتو تازه کنه
عزیزم روح رو تازه نمیکنه این کار شیطان که لذت بخش نشونش میده و گرنه صدای قاریان قران اینطور باشه بیشتر از هر اهنگی روح رو تازه میکنه....
-
عزیزم روح رو تازه نمیکنه این کار شیطان که لذت بخش نشونش میده و گرنه صدای قاریان قران اینطور باشه بیشتر از هر اهنگی روح رو تازه میکنه....
-
rose77 باشه پس مثلا شعرای مولانا رو هم که خواننده های سنتی میخونن و معنی عرفانی داره هم حرامن به عنوان موسیقی
-
اقا ی بحث دیگه باز کنید من تویه موسیقی فقط شادمهر میشناسم , و شجریان XD XD
-
rose77 باشه پس مثلا شعرای مولانا رو هم که خواننده های سنتی میخونن و معنی عرفانی داره هم حرامن به عنوان موسیقی
-
-
-
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا ی بحث دیگه باز کنید من تویه موسیقی فقط شادمهر میشناسم , و شجریان XD XD
فوتبالی هستی ؟؟؟
-
پرسش : آواز خواندن زن براى زنان و براى شوهرش چه به صورت غنا و چه بدون غنا چه حکمى دارد؟
پاسخ : براى شوهرش و براى سایر زنان بدون غناو بدون آهنگهاى مناسب لهو و فساد اشکال ندارد.
بیا این حکم شرعی دیگعه دارید برای چی بحث رو کش میدید ؟
-
rose77 من مخالف قرآن خوندن با صوت و اینا نیستم چون خودمم میخونم ولی بعضی چیزا واقعا نمیشه زیر بارش رفت!