هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@f_ssu نه نه اشتباه نکن منظورش از لهو و لعب هر سرگرمی منفی هست نه مثلا موسیقی خوب که میتونه روحتو تازه کنه
عزیزم روح رو تازه نمیکنه این کار شیطان که لذت بخش نشونش میده و گرنه صدای قاریان قران اینطور باشه بیشتر از هر اهنگی روح رو تازه میکنه....
-
rose77 باشه پس مثلا شعرای مولانا رو هم که خواننده های سنتی میخونن و معنی عرفانی داره هم حرامن به عنوان موسیقی
-
اقا ی بحث دیگه باز کنید من تویه موسیقی فقط شادمهر میشناسم , و شجریان XD XD
-
rose77 باشه پس مثلا شعرای مولانا رو هم که خواننده های سنتی میخونن و معنی عرفانی داره هم حرامن به عنوان موسیقی
-
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@f_ssu نه نه اشتباه نکن منظورش از لهو و لعب هر سرگرمی منفی هست نه مثلا موسیقی خوب که میتونه روحتو تازه کنه
عزیزم روح رو تازه نمیکنه این کار شیطان که لذت بخش نشونش میده و گرنه صدای قاریان قران اینطور باشه بیشتر از هر اهنگی روح رو تازه میکنه....
-
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا ی بحث دیگه باز کنید من تویه موسیقی فقط شادمهر میشناسم , و شجریان XD XD
فوتبالی هستی ؟؟؟
-
پرسش : آواز خواندن زن براى زنان و براى شوهرش چه به صورت غنا و چه بدون غنا چه حکمى دارد؟
پاسخ : براى شوهرش و براى سایر زنان بدون غناو بدون آهنگهاى مناسب لهو و فساد اشکال ندارد.
بیا این حکم شرعی دیگعه دارید برای چی بحث رو کش میدید ؟
-
rose77 من مخالف قرآن خوندن با صوت و اینا نیستم چون خودمم میخونم ولی بعضی چیزا واقعا نمیشه زیر بارش رفت!
-
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 XD XD XD نه .
خب خواستم بهت بگم استقلال سرور پرسپولیسه حالا وقتی فوتبالی نیستی اینو یاد بگیری خوبه...
-