هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
بحث جدید ندارین؟ 
- 
بحث جدید ندارین؟ 
- 
mrz خب الان هستم . بحث جدید چیه 
- 
@zahra-m1999 کرمانشاه 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کرد کجا هستید اقا سبحان ؟ اگه دوست ندارید نگید چون خودمم بیشتر اوقات شهر نمی گم 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کرد کجا هستید اقا سبحان ؟ اگه دوست ندارید نگید چون خودمم بیشتر اوقات شهر نمی گم @zahra-m1999 گفتم 
 من با افتخار میگم
- 
@zahra-m1999 گفتم 
 من با افتخار میگم@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 گفتم خب دیر فرستادم شما زودتر جواب دادید شهر فوق العاده ی دارین 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 گفتم خب دیر فرستادم شما زودتر جواب دادید شهر فوق العاده ی دارین @zahra-m1999 نظر لطفتونه 
 شما کجایین
- 
@zahra-m1999 گفتم 
 من با افتخار میگم@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 گفتم 
 من با افتخار میگمبحث افتخار نیست گفت شاید دوست نداشته باشید موقعیت مکانی تون مشخص باشه 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 گفتم 
 من با افتخار میگمبحث افتخار نیست گفت شاید دوست نداشته باشید موقعیت مکانی تون مشخص باشه @zahra-m1999 اینم حرفیه 
- 
سلام روسی خانوم 
 نبودی
- 
سلام دوستان 
- 
@zahra-m1999 متشکر 
- 
سلام روسی خانوم 
 نبودی@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام روسی خانوم 
 نبودینیومدی یکم حمایت کنی از ما..... 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کردا مردم های خون گرمم ودوست داشتنی وباغیرت هستن دوستای کرد زیادی دارم نمونه مجازیش زهره 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کردا مردم های خون گرمم ودوست داشتنی وباغیرت هستن دوستای کرد زیادی دارم نمونه مجازیش زهره @zahra-m1999 آره میدونم زهره خانوم هم کرد هستن 
 تازه روسی خانوم هم با این که روسیه ولی کورده .خخخخ

|
 |

شعردانه
شعردانه