هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
عجب
حسودباست متاسفم اصن
خیلی بدی دلمو شوکوندی
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg عه ندیدم ببخشید مبین هستم @roghayeh-eftekhari
-
M Tg
الان دیگه تو آبجی نیستی آبجی بودن تو هستی معنای مصدری آبجی بودن میشی تونوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first
اقا هرچی کردی یادم دادی از یادم رفت
دوره فشرده اموزشیو باز تابستون میام شرکت میکنم -
M Tg عه ندیدم ببخشید مبین هستم @roghayeh-eftekhari
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first خوشحال شدم از آشناییتون
-
M Tg
عجب
حسودباست متاسفم اصن
خیلی بدی دلمو شوکوندی
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
عجب
حسودباست متاسفم اصن
خیلی بدی دلمو شوکوندی
چرا دلتو شکوندم؟
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari هیچی نگو باشه؟
-
@roghayeh-eftekhari ن بابا ابوالفض نیستم M Tg واقعا فک کردی اسمم ابولفضله؟ این بده
-
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg بعد کنکور انشاله در خدمتم
-
@roghayeh-eftekhari ن بابا ابوالفض نیستم M Tg واقعا فک کردی اسمم ابولفضله؟ این بده
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگه -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari هیچی نگو باشه؟
کور که نیست خواهرم دید خودش
-
@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگهنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگهمن بدبخت
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari منم همینطور
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته)
-
M Tg بعد کنکور انشاله در خدمتم
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first ایشالا
انصافااا سخت بودحروفا رو دیدم گرخیدم اصن
-
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگهنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg عجببببب
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ اعتراضی واسه حضوری شدن امتحان ندارم
ولی بزارین زبان مجازی بدم -
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته)
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب میخواستم بگم ولی واقعا دیدم تو خوشبختی و بدبختیم هیچ تاثیری نداشت اینو گفتم
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first فک کنم دایی بود بمنم این تشرو زده ک خوشبختی ک چی بگو خوشوقتم