هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
داییم که داره پدیدار میشه
-
گوگل میدونه که تبلیغاتی درسی رو باید واسه خرخونا بیاره😪
وای من همش تبلیغ بازی میاره😂 -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
چراغت سبزه
بپر اینور 🤨چتم باز شده :relieved_face: :relieved_face: :relieved_face:
سلامت کو ؟؟
ملعون اون انجمن یکی رو ترکوندم انقد ریلود زدم خو وقتی میخوای بمیری قبلش خبر بده@سجاد-ذوالفقاری
چت باز تو دورانی ک همه چتا بسته اس، قوزی بالای قوز است داوش 😂 با در و دیوار حرف میزنی!؟ 😂
سلام!؟ چن روز پیش اونور بت سلام دادم بسه 😐😂
حاجی 😂😂😂 گوشی رو دیروز قفل کرده بودم با سیستم هم لاگین نمیشه 😂 تو ک ماه ها نیستی یبارم من 😐😂👊 -
maryam111 اها درس دانشگاه بوده :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
مریم اول میگم ببخشید (بعدا میگم برا چی یسال دیگه :face_with_tears_of_joy: شوخی نیست جدی میگم )
دوم یلدات پیشاپیش مبارک <3
سوم امیدوارم از اون نوع پرستارا که یکی طومار نوشته بود همون پرستار مهربونا تو سریالای پزشکی کره ای (من فقط سریال کره ای میبینم :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: ) هستند بشی :face_with_medical_mask: :face_savoring_food:
چهارم هم گزارش دانشجویی هارا تا حالا کامل نخوندم ولی یکیشو نصفه خوندم جذبش شدم خیلی قشنگن و امید میده (حالا همون گزارشه که درباره فوت یه بنده خدایی بوده را خوندم :/// )
پنجم دعا کن برا همه کنکوری ها@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 اها درس دانشگاه بوده :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
مریم اول میگم ببخشید (بعدا میگم برا چی یسال دیگه :face_with_tears_of_joy: شوخی نیست جدی میگم )
دوم یلدات پیشاپیش مبارک <3
سوم امیدوارم از اون نوع پرستارا که یکی طومار نوشته بود همون پرستار مهربونا تو سریالای پزشکی کره ای (من فقط سریال کره ای میبینم :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: ) هستند بشی :face_with_medical_mask: :face_savoring_food:
چهارم هم گزارش دانشجویی هارا تا حالا کامل نخوندم ولی یکیشو نصفه خوندم جذبش شدم خیلی قشنگن و امید میده (حالا همون گزارشه که درباره فوت یه بنده خدایی بوده را خوندم :/// )
پنجم دعا کن برا همه کنکوری هااول خواهش میکنم ولی نمیدونم چرا😂
دوم یلدای تو هم مبارک باشه خیلیی❤
سوم ندیدم فیلمش رو ولی ان شاء الله😅🌿
چهارم اینکه خوشحالم که دوست داشتی😍
پنجم حتما حتما همیشه دعا میکنم♡ -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
عار برا ویندوز نی
من ویندوز میخوام
خو این الان هرچی فیلم میگیرم صفحه اش سیاهه چ کنم :|https://soft98.ir/multi-media/screen-capture/15117-apowerrec.html
من اینو دارم که خوبه
یکی دیگم هست، که ایکونش ابی رنگه، اونم داشتم ولی اون به دلم نچسبید
اینو امتحان کن -
Sharllot
بچه بدی شده:|
اوکی😂 -
-
اصن کامپیوترت خرابه😒😂😂
برنامه هایی که من معرفی میکنم، همه خوبن، اعع😂 -
معلومه من خوبم😪😂
-
هولا 😜🖐