هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووت
- 
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 عجب، چه خواهش میکنمی  به هر حال باید هوای بازیکنان رو داشته باشم      @سجاد-ذوالفقاری 
 بله بله البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟ البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتSharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتنه . درسته لطافت بارون رو دارم ولی بارون نیستم    
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 بله بله البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟ البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟  Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 بله بله البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟ البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟  اگه نمیداشتم باید اون خواهش میکنم با عبارت دیگه ای جایگزین میشد      
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتنه . درسته لطافت بارون رو دارم ولی بارون نیستم    @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتنه . درسته لطافت بارون رو دارم ولی بارون نیستم     
- 
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 بله بله البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟ البته نداشته باشین بهتر نمیشه؟  اگه نمیداشتم باید اون خواهش میکنم با عبارت دیگه ای جایگزین میشد      @سجاد-ذوالفقاری 
 آها انگاری همینطوری خوبه  
- 
- 
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 میایم اینجا درس میخونیم میریم  
 خوش اومدی خودتم  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 خوش اومدی خودتم  ایوللل    
 ما میومدبم وقت تلف میکردیم و دیگه هم نمیرفتیم:/ 
 درک نمیکنم چقد معتاد اینجا بودم:/
- 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتنه . درسته لطافت بارون رو دارم ولی بارون نیستم     Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز میخوایم بریم ؟؟ واقعا انجمن بدون من خیلی دلگیره  انجمن کویر میشه تو بری  
 برهوووتنه . درسته لطافت بارون رو دارم ولی بارون نیستم     اره سحر عکس خودته ؟ 
 فکر میکردم پیر تر از این باشی
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: maryam111 
 مریم جان رفع اشکال عوض شد تایمش؟آره گفتم که(_: 
 https://forum.alaatv.com/post/2348613
 فرداشب
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 آها انگاری همینطوری خوبه  Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 آها انگاری همینطوری خوبه     خوب بحث رو عوض نکنید لطفا خوب بحث رو عوض نکنید لطفااسمس واریز نیومد 
- 
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot  
 dlrm 
 ایهام ️ ️
 اکالیپتوس 
 @miss-besharati 🤍
 sandiiii 
 @D-fateme-r 
 Acola 
 amirh_hmyf 
 خیلی وقته نمیام اینجا ولی شماها فراموش نشدنی هستین ️ ️عشق مننن  
 آح بغض کردم اشکام مثلث شد  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot  
 dlrm 
 ایهام ️ ️
 اکالیپتوس 
 @miss-besharati 🤍
 sandiiii 
 @D-fateme-r 
 Acola 
 amirh_hmyf 
 خیلی وقته نمیام اینجا ولی شماها فراموش نشدنی هستین ️ ️اووو مایی گاددد 
 قراراه از این به بعد اسم منم جزو این لیستا باشه :))اخ یادم اومد چقد الکی خدافزی میکردیم باز برمیگشتیم:/ 
 بعضی نفراتم بودن دیگه اسطوره خدافزی بودن ولی عمرا میرفتن:/  
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 خوش اومدی خودتم  ایوللل    
 درک نمیکنم چقد معتاد اینجا بودم:/marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 خوش اومدی خودتم  ایوللل    
 درک نمیکنم چقد معتاد اینجا بودم:/همونه همچنان بابا   
 چارتا از دوستات کنارت باشن بازم همون چتباکس همیشگیه 
- 
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot  
 dlrm 
 ایهام ️ ️
 اکالیپتوس 
 @miss-besharati 🤍
 sandiiii 
 @D-fateme-r 
 Acola 
 amirh_hmyf 
 آح بغض کردم اشکام مثلث شد  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot  
 dlrm 
 ایهام ️ ️
 اکالیپتوس 
 @miss-besharati 🤍
 sandiiii 
 @D-fateme-r 
 Acola 
 amirh_hmyf 
 آح بغض کردم اشکام مثلث شد  مثلث     ️ ️
- 
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 خوش اومدی خودتم  ایوللل    
 چارتا از دوستات کنارت باشن بازم همون چتباکس همیشگیه Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی چقد جو انجمن عوض شده و خوبیش اینجاس حس میکنم درسی شده جو مث پانسیونه 
 خوش اومدی خودتم  ایوللل    
 چارتا از دوستات کنات باشن بازم همون چتباکس همیشگیه تصوراتمو خراب نکن از انجمن جدید🥲   

|
 |

شعردانه
شعردانه