هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب دیگه چه خبر؟
دفعه اولی که این امضاتونو دیدم فکر کردم نوشته مارا دگر شرح حال حوصله نیست بعد اینطوری واسه خودم معنی کردم که جوری حوصلت سر رفته که دیگه نمیدونی چطوری توصیفش کنی
بسی عمیق بود
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب دیگه چه خبر؟
دفعه اولی که این امضاتونو دیدم فکر کردم نوشته مارا دگر شرح حال حوصله نیست بعد اینطوری واسه خودم معنی کردم که جوری حوصلت سر رفته که دیگه نمیدونی چطوری توصیفش کنی
بسی عمیق بود
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
جرئت:
سهراب خان و اخراج بزننوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 از بچه های قدیم نیستی شما؟
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
جلو من جرئت حقیقت بازی نکنید -
amir ahmadi
جلو من جرئت حقیقت بازی نکنیدنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0
️
-
Saudade 19 0 از بچه های قدیم نیستی شما؟
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
چرا دو ماه پیش عضو شده بودم مریم خانوم زحمت اخراجمو کشید -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا اونجایی ک یادمه جرأت حقیقت تو انجمن عواقب خوبی نداشته
-
@narjes-hashemi
چرا دو ماه پیش عضو شده بودم مریم خانوم زحمت اخراجمو کشیدنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالانم داره تاوانشو میده
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این مستر سوداد همون اکانت فیک آقا سهرابه بعد میخواد ببینه ما چی در مورد آقا سهراب میگیم و ناظم الآن چه تصمیمی میگیره بعد بر اساس اینا شدت شکنجه رو واسمون تعیین کنه
-
@narjes-hashemi
چرا دو ماه پیش عضو شده بودم مریم خانوم زحمت اخراجمو کشیدنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0
نه
این قضیه سلول شباهت به Bio رو برد زیر ذربین
موفق باشید درهرصورت -
این مستر سوداد همون اکانت فیک آقا سهرابه بعد میخواد ببینه ما چی در مورد آقا سهراب میگیم و ناظم الآن چه تصمیمی میگیره بعد بر اساس اینا شدت شکنجه رو واسمون تعیین کنه
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط Saudade 19 0 انجام شده@امیرمسعود-جعفری
یه دور از اول بگو نفهمیدم
چرا سهرابا رو ریختی رو سودادا -
Sharllot نه من معرفتم اجازه نمیده اول باید شمارو رد کنم برید
لعنتی تو تا ساعت ۳ شب داشتی میخندیدینوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot نه من معرفتم اجازه نمیده اول باید شمارو رد کنم برید
لعنتی تو تا ساعت ۳ شب داشتی میخندیدیبذا طومارمو بنویسم پس
دیشب خیلی خوب بود -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Saudade 19 0
نه
این قضیه سلول شباهت به Bio رو برد زیر ذربین
موفق باشید درهرصورتنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
ممنون
همچنین -
@امیرمسعود-جعفری
چرا سهرابا رو ریختی رو سودادانوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
چرا سهرابا رو ریختی رو سوداداتو همون سهراب هستی و مثل شاه عباس با شکل و شمایلی درویشانه در بین مردم رفتی که بفهمی چه حرفهایی پشت حکومت هست
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
-
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
چرا سهرابا رو ریختی رو سوداداتو همون سهراب هستی و مثل شاه عباس با شکل و شمایلی درویشانه در بین مردم رفتی که بفهمی چه حرفهایی پشت حکومت هست
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
مریم خانوم اینو یه اخراج بزن به دلیل افشاگریِ بی مورد -
@امیرمسعود-جعفری
مریم خانوم اینو یه اخراج بزن به دلیل افشاگریِ بی موردنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
مریم خانوم اینو یه اخراج بزن به دلیل افشاگریِ بی مورد -
@امیرمسعود-جعفری
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زبون اونا اصفهانیه اصلا