هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
کمند ایهام داشت؟! 
- 
- 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi خباثت به گرگ نمیشه؟ گرگ خبیثه دیگه! صفته! مثلا من بیام بگم گربه ملوس! 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi خباثت به گرگ نمیشه؟ گرگ خبیثه دیگه! صفته! مثلا من بیام بگم گربه ملوس! 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi گرگ خبیث هم استعاره از ادم ناباب... خب گوسفند چی میشه ؟ 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi گرگ خبیث هم استعاره از ادم ناباب... خب گوسفند چی میشه ؟ 
- 

اینو بررسی کنیم سخته فک کنم :|
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi ادم باب..  نه فک نکنم میگه اگه گرگو دیدیش و نکشتیش، از گوسفند دست بکش! 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi ادم باب..  نه فک نکنم میگه اگه گرگو دیدیش و نکشتیش، از گوسفند دست بکش! 
- 

اینو بررسی کنیم سخته فک کنم :|@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 اینو بررسی کنیم سخته فک کنم :|دست و بست چناس 
 کنایه مصرع اول میگه نکن! بدرد نمیخوره :| اسلوب میخوره بهش ایا؟
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 کنایه مصرع اول میگه نکن! بدرد نمیخوره :| اسلوب میخوره بهش ایا؟
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 کنایه مصرع اول میگه نکن! بدرد نمیخوره :| اسلوب میخوره بهش ایا؟@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 کنایه مصرع اول میگه نکن! بدرد نمیخوره :| اسلوب میخوره بهش ایا؟خشت ایهام داره یه یکیه؟ 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چون داره در مورد بیت اول بازهم میگه اره یه لحظه چیز شد مخم :| 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 کنایه مصرع اول میگه نکن! بدرد نمیخوره :| اسلوب میخوره بهش ایا؟خشت ایهام داره یه یکیه؟ 
- 
هردو خشت میشن همون اچر؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه