دورهمی زمستانه:یلدا 
- 
- 
amir ahmadi 
 @Amir-Bernousi
 Sharllot
 romisa
 @دختر-بهار
 دختر پاییز
 خانومدوست_داشتنی
 @M-an
 sohrab
 arthur morgan
 Yegane Dehqan
 pouya hosein pour
 maryam111
 @M-ba78
 حبه انگور
 z Gheibi
 gomnam gharib
 Mehrsa 14
 Saudade 19 0
 @فرناز-مقیمی
 @N-n-good
 @مریم-ملکی
 @yasin_sheibak
 @Saghi-Mortazavi
 @یاسمن-کیانی
 Anzw 18
 Marziyeh Amini
 amir mahdi salimi
 Fatemeh Babazadeh
 @sania-Andiravan
 @kosar-mottaghi
 @kosar-mortazavi
 Maryam Nateqi
 __chakisaldva__
 مهشید حسن زاده 0
 @H-R
 0-0ftm
 @First
 @Miss-Joker
 mahla bpz
 @امیر-مسعود-جعفری
 سید حسین حسینی
 r sh
 آسمان ِ آبی
 بهاره
 @Dr-Rashidi
 @نگین-محمدیان
 @Zahra-Zahraiiیلداتون مبارک  
 ان شاءالله امشبتون پر از لحظه های ناب و شاد باشه  
 بهترین هارو تجربه کنید ان شاءالله @roghayeh-eftekhari یلدا شما هم مبارک باشه دوست عزیز   
- 
 [audio/zoeuvp_YBvIRLFB_HWo2S2cn.mp3] 
 وقتش منم تبریک بگم  ولی خیلی هستین چه جوری تگ کنم   
 بچه-های-تجربی-کنکور-1401
 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
 فارغ-التحصیلان-آلاء
 دانش-آموزان-آلاء
- 
@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 قرار بیاد شبکه ۳ و۱
- 
@roghayeh-eftekhari یلدا شما هم مبارک باشه دوست عزیز   arthur morgan در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari یلدا شما هم مبارک باشه دوست عزیز   تشکر   
 کم پیدایین؟؟
- 
@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 قرار بیاد شبکه ۳ و۱@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 قرار بیاد شبکه ۳ و۱عه ساعت چند؟؟؟ 
- 
Sara_R در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari عه اینطور نگو  
 تازه میخوام ذوق متنتو تو پی وی خالی کنم میگم آقا میگم   
 الهی عزیزم   @roghayeh-eftekhari   
- 
@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 قرار بیاد شبکه ۳ و۱عه ساعت چند؟؟؟ @roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 قرار بیاد شبکه ۳ و۱عه ساعت چند؟؟؟ شبکه۱ ۱۹:۳۰ 
 سه ۲۲
- 
arthur morgan در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari یلدا شما هم مبارک باشه دوست عزیز   تشکر   
 کم پیدایین؟؟@roghayeh-eftekhari دیگه درس ها و اینا ولی خیلی عاشق درس هام هستم 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 آش نخورده و دهن سوخته؟ 
 بزار هر وقت اذیت کردم بعد بگو جبران میکنم 
- 
@roghayeh-eftekhari دیگه درس ها و اینا ولی خیلی عاشق درس هام هستم arthur morgan در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari دیگه درس ها و اینا ولی خیلی عاشق درس هام هستم آها بله پس قرار حسابی موفق بشید  
 و خب این بین به ماهم سر بزنید
 بله بله درسا کلا قشنگن  
- 
@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 سه ۲۲@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi عه این آهنگه رو میدوستم   منم  
 سه ۲۲اها اگه تونستم میبینم مرسیییی 
 خودت خوبی راستی؟؟
- 
Sara_R در دورهمی زمستانه:یلدا  گفته است: گفته است:@roghayeh-eftekhari 
 آش نخورده و دهن سوخته؟ 
 بزار هر وقت اذیت کردم بعد بگو جبران میکنم از قدیم چی گفتن؟؟؟ گفتن پیشگیری بهتر از درمان است   @roghayeh-eftekhari   

|
 |

شعردانه
شعردانه

⚘
⚘