هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
میتونی اینطور فک کنی که چیزی نیست 😒😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
میتونی اینطور فک کنی که چیزی نیست 😒😂بالاخره که میبینیم هست یانه😒😂
-
@roghayeh-eftekhari پ کیی؟😂
-
@f-seif-0 لازم نیست قربون بری ، همینکه باشی و یهو غیب نشی کافیه خانوم:((
خانومِ_دوست_داشتنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
maryam111 خب چیه😂😂
خواستم بگم خداروشکر 😐😂@infinitie-a خدا رو شکر؟😂
نکنه داری دوماد میشی🤨😁 -
@roghayeh-eftekhari
همون😒😂😂😂نه تازگیا اینطور شده😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
همون😒😂😂😂نه تازگیا اینطور شده😂میفهممت باشه تازیگیا اینطور شده حیفم شد یادشون رفت با تو هماهنگ کنن دیدی؟؟😕😂
-
@دختر-بهار جانم عزیزم؟
-
بچه ها من کادو شب یلدا یه درس راه ابریشمو رایگان گرفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی بین شیمی و ریاضی موندمممممم:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a خب قطعا
نمیفهمم واقعا منظورتون و مشکلتون چیه😐😂
اصلا فلسفه دوره نامزدیو میدونی چیه؟؟؟نامزدی چی هس😑
من هچیوقت فرق بین نامزدی و عقد و ازدواج و عروسیو نفهمیدم😑
چقد پیچیده اس😂یه خطبه بخونین، تمومش کنید دیگه 😂نامزدیو که گفتم😂
عقد که دیگه رسما زنت میشه اما نمیاد خونت چرا چون عروسی نگرفتی😂😂
عروسی اتمام حجته😂
یجورایی جشن خداحافظیو اینجور چیزا
بعضی ها اصلا عروسی نمیگیرن
بعضی ها عقد و عروسیو همراه میگیرن
ولی خب اونایی که جدا میگیرن باز به صورت نمادین توی عروسی عقدو دوباره اجرا میکننهااا😐😂😂هااااا😐😐😐حالا دارم به بعضی چیزا پی میبرم😐😐😐😂😂😂عهههه😐😂چه جالب و پیچیده😐😂
یادم باشه سوال داشتم بپرسم ازت😐😂😂الان حل شد؟؟؟ برو به دوستاتم بگو واقعا ۳ ساعت بحث نداشت هاااااا😐😂😂
آره بیا درخدمتم😂@roghayeh-eftekhari 😑😂😂😂مشکل بحثا پسرا همینههه ها😂😂تو مسائل تخصصی که چیزی نمیدونن نطر میدن😂😂😂
-
@roghayeh-eftekhari
میتونی اینطور فک کنی که چیزی نیست 😒😂بالاخره که میبینیم هست یانه😒😂
@roghayeh-eftekhari خوبه😒😂
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a خدا رو شکر؟😂
نکنه داری دوماد میشی🤨😁😒😂اره
میخوام امیرمحمد احمدی رو بگیرم😒😂 -
@roghayeh-eftekhari
همون😒😂😂😂نه تازگیا اینطور شده😂میفهممت باشه تازیگیا اینطور شده حیفم شد یادشون رفت با تو هماهنگ کنن دیدی؟؟😕😂
@roghayeh-eftekhari آره😒😂😂نامرداا😂اصن یه سری چیزارو به من نمیگن😂😂
-
میخوام امیرمحمد احمدی رو بگیرم😒😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میخوام امیرمحمد احمدی رو بگیرم😒😂به عنوان همسر😂😂😂
-
@roghayeh-eftekhari همش مزاحمم میشی😒😂
-
بچه ها من کادو شب یلدا یه درس راه ابریشمو رایگان گرفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی بین شیمی و ریاضی موندمممممم:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی بین شیمی و ریاضی موندمممممم:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:کیف کنید قشنگ(_:
زمان ما راه ابریشمی نبود اصن😂 -
@roghayeh-eftekhari 😑😂😂😂مشکل بحثا پسرا همینههه ها😂😂تو مسائل تخصصی که چیزی نمیدونن نطر میدن😂😂😂
-
نکنه داری دوماد میشی🤨😁سلام خوبی؟
ها ها بابا خبراییه خیلی مشکوک میزنه😂😂
@roghayeh-eftekhari سلاام مرسی
آره هر خبریه هست نمیگه میخواد شیرینی نده😂 -
ولی بین شیمی و ریاضی موندمممممم:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: -
@roghayeh-eftekhari چشم😂😂
چشم😂😂