هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari ماشالا ماشالا:face_with_tears_of_joy: حالا تاثیر داشت؟:face_with_tears_of_joy:
Ali Fathi 0 آره نمرم اونی شد که میخواستم گرچه بخاطر دشمنی ندادنش بهم بااینکه کارشناسم ثابت شد نمرم ۱۹/۵ بوده😂😂😂
عه درد ودل شد😐😂 -
maryam111 خسته نباشید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ali Fathi 0 ممنونم😂🌿
-
Ali Fathi 0 آره نمرم اونی شد که میخواستم گرچه بخاطر دشمنی ندادنش بهم بااینکه کارشناسم ثابت شد نمرم ۱۹/۵ بوده😂😂😂
عه درد ودل شد😐😂@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi فال قهوه
بخت گشایی
طلسم
جادو
هرچی که بگی😂😂😂😂
صدرا رو طلسم کن میخوام پودر بشه
__chakisaldva__amir ahmadi
😂😂😂😔 -
تا دو ساعت اینده زلزله هم بیاد.... فقط فیلم
بایamir ahmadi
میدونی برا زیرنویسش چیکار کن؟ -
HADAF MAN من هروقت دلم میخواد بخوابم کتاب باز میکنم جلوم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ali Fathi 0 حق حق حق تا صبح حق😂🤣
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari چشم چشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
الان مشغول دینی خوندنم :neutral_face: :neutral_face: بدممممممم میادددددددد
:neutral_face: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
شنبه میرم سر وقتشون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@Zahra-Zahraii
Mehrsa 14
Ali Fathi 0
شماام پستای درسیمو لایک کنین دیگه😒😒😂@roghayeh-eftekhari چشم:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
-
Ali Fathi 0 حق حق حق تا صبح حق😂🤣
@roghayeh-eftekhari خداوکیلی خیلی جوابه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari اخه میدونی این معلم جان جانان به تخریب تک نفره اعتقاد نداره
از رو همه با تراکتور رد میشه :") -
@roghayeh-eftekhari خداوکیلی خیلی جوابه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ali Fathi 0 بازم باید خیلی حق؟ میگم حققققق😂😂
-
Ali Fathi 0 بازم باید خیلی حق؟ میگم حققققق😂😂
@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN خب ما هم تک تخریب میکنه هم جمعی😂🤣
واقعا ارزش داره تو لذت خوندن چیزیو برای یه همچین آدم بی ارزشی از دست بدی؟؟؟؟ -
@roghayeh-eftekhari ببخشید اینو میگم ولی من از خوندن دینی عم هیچ وقت لذت نبردم :/ :neutral_face: