هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
تو رو که با خاکستر یکسان کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
تو رو که با خاکستر یکسان کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂
-
romisa
نه
تبریز برف باریده بخاطر اون:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 تبریزی هستی؟
-
و منی که الان فهمیدم اینجا برف باریده 😶😬
-
@roghayeh-eftekhari
تو رو که با خاکستر یکسان کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
تو رو که با خاکستر یکسان کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:من همیشه خاکستری بودم😒✋😂😂🤣🤣🤣🤣
-
romisa
برو خداتو شکر کن اینجایی
هم سنای تو الان فکر میکنی کجان؟
دیدی نمیدونی
تو رخت خواب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برو که وقت خوابت گذشته دری وری داری میگی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
-
romisa
برو خداتو شکر کن اینجایی
دیدی نمیدونی
برو که وقت خوابت گذشته دری وری داری میگی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa
برو خداتو شکر کن اینجایی
دیدی نمیدونی
برو که وقت خوابت گذشته دری وری داری میگی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:اینم الان تلافی کرد برات😂😂🤣🤣🤣
-
@دختر-بهار
آقا یه نمه بارید اول صبح فقط من دیدم همه خواب بودن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
romisa
نه
تبریز برف باریده بخاطر اون:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:کوفتتون بشه برفش واسه شما میباره سرماشو ما میکشیم😐
الان یه دقه رفتم بیرون اومدم استخونام یخ زد😑🥶 -
کوفتتون بشه برفش واسه شما میباره سرماشو ما میکشیم😐
الان یه دقه رفتم بیرون اومدم استخونام یخ زد😑🥶 -
@roghayeh-eftekhari ما که تو حضوری هر سال تقریبا چندین بار بخاطر برف مدرسه ها تعطیل میشدن
انشالله زمستون میای اینجا یه دل سیر برف میبینی -
romisa
برو خداتو شکر کن اینجایی
دیدی نمیدونی
برو که وقت خوابت گذشته دری وری داری میگی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 هوف استاد بحث پیچوندنی😐
حداقل بگو کجایی هستی😐💔 -
@roghayeh-eftekhari ما که تو حضوری هر سال تقریبا چندین بار بخاطر برف مدرسه ها تعطیل میشدن
انشالله زمستون میای اینجا یه دل سیر برف میبینی -
-
Saudade 19 0 تبریزی هستی؟
romisa
بعل -
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa
برو خداتو شکر کن اینجایی
دیدی نمیدونی
برو که وقت خوابت گذشته دری وری داری میگی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:اینم الان تلافی کرد برات😂😂🤣🤣🤣
-
کوفتتون بشه برفش واسه شما میباره سرماشو ما میکشیم😐
الان یه دقه رفتم بیرون اومدم استخونام یخ زد😑🥶@felli دقیقا🤦🏻♂️