هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
چی بگم خو
الان چهار ساعت شده -
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
به به
کی؟
شنیدم میخوای گزارش بدی جناب؟بله یه فرد محترم رو میخواستم از امروز به بعد زخمی کنم خانلری بس نمیکنه
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
به به
کی؟
شنیدم میخوای گزارش بدی جناب؟بله یه فرد محترم رو میخواستم از امروز به بعد زخمی کنم خانلری بس نمیکنه
ایول به شمااا
منتظریییم -
@roghayeh-eftekhari میدونم
دارم مسخره میکنم
-
@roghayeh-eftekhari
چی بگم خو
الان چهار ساعت شده -
@roghayeh-eftekhari میدونم
دارم مسخره میکنم
-
@infinitie-a همش تقصیر تو بود به من چه
اگه میرفتیم منم بهت نمیگفتم اونجور الان عذاب وجدان نداشتم@roghayeh-eftekhari پیییع
هنوز داری چت میکنییی
د برو پی دی افو بفرس -
@roghayeh-eftekhari پیییع
هنوز داری چت میکنییی
د برو پی دی افو بفرس -
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید -
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدیدمن سه جا چت میکنم برنامم میریزم اهنگم گوش میدم باهاشم میخونم :ا
-
@roghayeh-eftekhari اگه همین پیام بالا و احتمالا ریپلایب که میخوای بزنی به این پیام رو ندی، به احتمال زیاد، سی ثانیه سریعتر میریم سر درسامون
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدیدمن سه جا چت میکنم برنامم میریزم اهنگم گوش میدم باهاشم میخونم :ا
@f-seif-0 اونوقت من تو همین چت انجمن هم گیج میزنم بعضی اوقات
-
-
@roghayeh-eftekhari ازت نمیپرسم چی دیدی/:
-
-
@infinitie-a
علتشو یبار استاد موقاری گفت
دیدیش؟اره
فک کنم گفت رابط پینه ایی یا سه گوش تو خانما بزرگتر از اقایونه یا یه جای دیگه تو مغز
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجره -
@roghayeh-eftekhari معروفیت تا کجا
-
@infinitie-a
دیدیش؟اره
فک کنم گفت رابط پینه ایی یا سه گوش تو خانما بزرگتر از اقایونه یا یه جای دیگه تو مغز
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجره@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهوااااای اره دقیقننننننننننننن
چقد با گونی اجر خندیدم
حتی زدم عقب از اول نگاش کردم
واقعن موقاری خیلی خوبه -
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجره@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهالبته نگف بچتون گف شوهرتون
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهوااااای اره دقیقننننننننننننن
چقد با گونی اجر خندیدم
حتی زدم عقب از اول نگاش کردم
واقعن موقاری خیلی خوبه@f-seif-0