هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari میدونم
دارم مسخره میکنم
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a آدم نیستی اصلا ذره ای دریغ
-
@infinitie-a همش تقصیر تو بود به من چه
اگه میرفتیم منم بهت نمیگفتم اونجور الان عذاب وجدان نداشتمنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari پیییع
هنوز داری چت میکنییی
د برو پی دی افو بفرس -
@roghayeh-eftekhari پیییع
هنوز داری چت میکنییی
د برو پی دی افو بفرسنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a خو من دارم با کامپیوتر درستش میکنم عهههه
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واای یه چیزی دیدم
-
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدیدنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدیدمن سه جا چت میکنم برنامم میریزم اهنگم گوش میدم باهاشم میخونم :ا
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari اگه همین پیام بالا و احتمالا ریپلایب که میخوای بزنی به این پیام رو ندی، به احتمال زیاد، سی ثانیه سریعتر میریم سر درسامون
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدید@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته شماها خانمید
در عین اینکه چت میکنید
پنج تا کار دیگه هم انجام میدیدمن سه جا چت میکنم برنامم میریزم اهنگم گوش میدم باهاشم میخونم :ا
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 اونوقت من تو همین چت انجمن هم گیج میزنم بعضی اوقات
-
@f-seif-0 اونوقت من تو همین چت انجمن هم گیج میزنم بعضی اوقات
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
علتشو یبار استاد موقاری گفت
دیدیش؟ -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari ازت نمیپرسم چی دیدی/:
-
@f-seif-0 اونوقت من تو همین چت انجمن هم گیج میزنم بعضی اوقات
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
فک کنم گفت رابط پینه ایی یا سه گوش تو خانما بزرگتر از اقایونه یا یه جای دیگه تو مغز
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجره -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari معروفیت تا کجا
-
@infinitie-a
دیدیش؟اره
فک کنم گفت رابط پینه ایی یا سه گوش تو خانما بزرگتر از اقایونه یا یه جای دیگه تو مغز
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهوااااای اره دقیقننننننننننننن
چقد با گونی اجر خندیدم
حتی زدم عقب از اول نگاش کردم
واقعن موقاری خیلی خوبه -
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهالبته نگف بچتون گف شوهرتون
-
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهوااااای اره دقیقننننننننننننن
چقد با گونی اجر خندیدم
حتی زدم عقب از اول نگاش کردم
واقعن موقاری خیلی خوبهنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0
-
@infinitie-a
دیدیش؟اره
حتی مثالشم یادمه
گفت شماها که فردا بچه دار میشین وقتی بچتون نشسته داره فوتبال میبینه، بهش گیر ندین، اون الان یه گونی آجرهالبته نگف بچتون گف شوهرتون
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 نمیدونم دیگه
-
@roghayeh-eftekhari معروفیت تا کجا
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a میگم میخوای برو
فکرکنم تا فونت هارو تنظیم کنم بیشتر از ۱۰ دقیقه طول بکشه؟ -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
@roghayeh-eftekhari رفیق نیمه راه بشم:(؟
نه نه، بدو من اینجام -
@roghayeh-eftekhari رفیق نیمه راه بشم:(؟
نه نه، بدو من اینجامنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a یعنی میمونی؟🥲🥲
گلبم نشکست مرسی🥲