هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها میشه به من چندتا برنامه معرفی کنید در قالب های زیر:
1_برنامه ای که بتونم ساعت استفاده از هر کدوم از برنامه های گوشیم و ساعت استفاده از کل برنامه های گوشیم رو بفهمم
۲_برنامه ای که مثلا تایمر داشته باشه مثلا من میزنم امروز میخوام ۱ ساعت از گوشی استفاده کنم و اونم هروقت که من یک ساعت استفاده رو کردم دینگ دینگ صدا میده
چون استفاده از کرنومتر برای تایم گرفتن زمان استفاده از گوشی سخته
۳_از این برنامه های زنگ هشدار هستن که باید جمع و تفریق ریاضی انجام بدیم تا زنگش قطع بشه و از این دست برنامه ها اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید -
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 این امیرحسین برادران هنوز زنده است تو کانون؟
چقدر حرص میخوردم از دستشاره هنوز زندس و بهتر که هست وگرنه باز دانشجو ها میخواستن سوال طرح کنن
این ازمون شکستش دادم :_)
از ذوق شب خواب نمیرم
با رقص ادامه ازمون رو تحلیل میکنم : _)یادمه یه بار یه سوالیش بود هیچکس نتونست حل کنه
حتی از رو پاسخنامه هم نمیشد بفهمیش
منم سال کنکورم یه سوالش رو تونستم حل کنم ولی یه صفحه کامل جوابش شد -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib on ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib آره نگاه میکردم
یه بار اتفاقی چشمم افتاد به عکس رتبه برترای کنکور همون سال که عکساشون رو زده بودن تو مجله کانون و یه دفعه دیدم اسم یکیشون چقدر آشناست! سر چرخوندم دیدم اسمش جلو طراح سوال زیست نوشته
بعد دقت کردم دیدم یه سری سوالاش بسیار پشمکه و یه سری سوالای دیگه اش هم کروکودیلیه واسه خودش
اونجا بود که به اعتبار آزمون پی بردم -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسم مهم نیست اصلا
باید مهم باشه؟بعضی طراحا سوالاشون چالشی و نکته داره
مثل هامون سبطی
مثل محمدمهدی روزبهانی
امیرحسین برادران
اینا خیلی معروفن -
Galadrielreplied to maryam111 on ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر حرص میخوردم از دستشاره هنوز زندس و بهتر که هست وگرنه باز دانشجو ها میخواستن سوال طرح کنن
این ازمون شکستش دادم :_)
از ذوق شب خواب نمیرم
با رقص ادامه ازمون رو تحلیل میکنم : _) -
واسم مهم نیست اصلا
باید مهم باشه؟ -
maryam111
شما طراح سوال رو نگاه میکنید؟
من اصلا نگاه نمیکردم به طراح سوال -
چقدر حرص میخوردم از دستش -
خدایا بسه دیگهههه
بسه)_: -
از بزرگترین دستاورد های این ازمونم این بود که به 3تا از4سوال امیرحسین برادران جواب درست دادم :_)
اون یکیشم جواب ندادم : _)
منو این همه خوبخشی محاله محاله : _) -
Mehrsa 14
سلام غروبتون زیبا
بله مواجه شدیم چجووورممم
من خودم وقتی یک نفر ازم سوال میپرسه جوابشو میدم خودمم میدونم چجور ادمیه ولی جوابشو میدم
این ادما فکرمیکنن اگر چیزی که بلدن رو به کسی یاد ندن از رقبا جلو میفتن ولی کاملا اشتباه میکنن -
atena abolhasanireplied to zeinab dehghani on ۴ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani مرسی از مهربونیت
واقعیتش الان نمیدونم ؛ معمولا بعدش میفهمم درگیریم مفید بوده یا نه
درمورد تگ شعردانه هم... خوش حالم خوش حال شدی
شب یلدا داشتم شعر میخوندم به این شعر حافظ که رسیدم یاد تو افتادم چون بین کنکوری هایی که میشناختم، تنها کسی بودی که تلاش کردناشو به وضوح میدیدم ؛ هرچند که چند ماه آخر کنکور بود
روزای خوبی بودن (حداقل شاید برای من)درمورد خوب خوندن هم..... سعی میکنم که همین بشه اما حس میکنم کمیت بهتر میشه
امیدوارم درست گفته باشی مرداد از خودم راضی باشم .حالا بیخیال کنکور خودت چه خبر دانشگاه خوبه؟
-
سلامم
شما هم با این افراد مواجه شدین که موقعی که جزوه میخوان سوال دارن کارشون گیره قلب و ستاره و جون از دهنشون نمیافته به محض اینکه کارشون تموم شد ...
خسته شدم از آدمای جعلی چیکار کنم دلم نسوزه براشون.. -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 نمیدونم چرا ولی برام خیلی سخته :")
چون تلقین میکنی
-
هی یادم میرش :")
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بهداشت خیلی سخته ://
خیلی اسونه عین زیسته ولی خیلی اسون تر
پست 828301 از 1000113