هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@sobhan-1999 اره گلنار جان باید با یه مشاور خوب صحبت کنی..میترسیم یه راهکاری بدیم نتونی اجراش کنی توش بمونی..مشاور از همه کار بلد تره
mrz من گلنارم ؟؟؟ .خخخخخخ
-
Masoud 79 چرا همه دنبال این درسن....یکی از بچه های مد ماهم دنبالش بود پرینت بگیره خودکشی کرد نبود...اخرش با فیلتر شکن یه چیزایی جور کردیم براش
-
-
-
mrz میدونم . شوخی کردم .خخخخخ
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دیشب برای اولین بار ارزو کردم دختر بودم
:|
خخخخخخ نکنه برا اینکه به بازی لنگ فک نکنی راستش دخترا هم به بازی فک میکنن
:| بازی که ناداوری بود :| اونو بیخیال
رفتم اتوبوس دیدم که عقب اتوبوس خالیه چند نفر نشستن! ولی مردا پر بودتنبل نیستم ولی کلی کتاب همرام بود سرویس شدم
-
@sobhan-1999 اره گلنار جان باید با یه مشاور خوب صحبت کنی..میترسیم یه راهکاری بدیم نتونی اجراش کنی توش بمونی..مشاور از همه کار بلد تره
-
mrz من روزی هزار بار نصیحت و مشاوره میشم از طرف خونوادم ینی هر روز یه نسخه میپیچن برام....امروز اینو بخون فردا اونو بخون....خسته م دیگه....
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Masoud 79 کم پیدایی؟!
این هفته سرم شلوغه 4 تا امتحان داریم
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیک -
mrz من روزی هزار بار نصیحت و مشاوره میشم از طرف خونوادم ینی هر روز یه نسخه میپیچن برام....امروز اینو بخون فردا اونو بخون....خسته م دیگه....
golnaar ببینید نه این طور فک نکنید .
خانواده از کا میدونن .
وقتی بری مشاوره میگه چه درسی رو کی بخونی -
Masoud 79 کم پیدایی؟!
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیکMasoud 79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Masoud 79 کم پیدایی؟!
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیکاصلا احساس راحتی میکنیم وقتی میبینیم زیاد امتحان نمیگیرن
پیش دانشگاهی اصن متفاوته -
negwin
بسته شد -
Masoud 79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Masoud 79 کم پیدایی؟!
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیکاصلا احساس راحتی میکنیم وقتی میبینیم زیاد امتحان نمیگیرن
پیش دانشگاهی اصن متفاوتهmohammadhassan همش لغو میشد
-
negwin
بسته شد -
golnaar همین ادمو زده میکنه دیگه..یه ادم کار بلد میخوای که راهنمات باشه مرتب باهاش در ارتباط باشی..
-
mrz اتفاقا دوستام هم گفتن مشاور بگیر ولی بابام گفت نه! چرته! خودمون برات برنامه ریزی میکنیم
در واقع خیلی مشکلم مشاور نیست....یه برنامه ی خوبه که سال اول نجاتم بده رد شم برم...میخوام خودم یاد بگیرم برنامه ریزی کنم...golnaar
ببینید منظورم بد نیست ولی باباتون از کجا میدونن چه درسی رو باید چجوری بخونی یا کی بخونی یا چقدر تست بزنی یا کی مرور کنی -
mrz اتفاقا دوستام هم گفتن مشاور بگیر ولی بابام گفت نه! چرته! خودمون برات برنامه ریزی میکنیم
در واقع خیلی مشکلم مشاور نیست....یه برنامه ی خوبه که سال اول نجاتم بده رد شم برم...میخوام خودم یاد بگیرم برنامه ریزی کنم...golnaar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در واقع خیلی مشکلم مشاور نیست....یه برنامه ی خوبه که سال اول نجاتم بده رد شم برم...میخوام خودم یاد بگیرم برنامه ریزی کنم...شما برنامه ریزی کنین، و به چند نفر نشون بدین و همین جا هم بذارین! اگه عقلانی بود بهش عمل کنین! عمل کردن مهمه! خیلی!