هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-hamrang اقا قبوله من بد گفتم
-
Ali Fathi 0
داش ما توقلبتونیم جایی نداریم بریم ک:))ramses kabir اعتماد به سقفت منو کشته ها
-
Ali Fathi 0
داش ما توقلبتونیم جایی نداریم بریم ک:))نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir شت!
-
ramses kabir اعتماد به سقفت منو کشته ها
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 تازگیا محبت پسرا داره شبیه دخترا میشه
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-hamrang
میشی جوجه
-
@zahra-hamrang اقا قبوله من بد گفتم
@yasin-sheibak ایزی ایزی تامام تامام
-
ramses kabir اعتماد به سقفت منو کشته ها
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0
دادا ادم به چیزایی که داره مینازه:)) -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-hamrang ینی تا اینو نمیدیدی اروم نمیشدی نه؟
-
Ali Fathi 0
دادا ادم به چیزایی که داره مینازه:))ramses kabir بناز بناز
فعلا پشت مارو بگیر دخترا بهمون غلبه نکنن -
Ali Fathi 0
دخترا عالین فوق العاده ان شما تک بعدی هستین ولی دخترا چندبعدی هستننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شدهgomnam gharib اینو قبول دارم یه پسر هیچ وقت نمیتونه همزمان هم درس بخونه هم تلفنی با دوستش حرف بزنه هم اگه بابا باشه ، بچه رو سرگرم کنه و هم غذایی چیزی بپزه
-
gomnam gharib اینو قبول دارم یه پسر هیچ وقت نمیتونه همزمان هم درس بخونه هم تلفنی با دوستش حرف بزنه هم اگه بابا باشه ، بچه رو سرگرم کنه و هم غذایی چیزی بپزه
@first علیک سلام
-
gomnam gharib اینو قبول دارم یه پسر هیچ وقت نمیتونه همزمان هم درس بخونه هم تلفنی با دوستش حرف بزنه هم اگه بابا باشه ، بچه رو سرگرم کنه و هم غذایی چیزی بپزه
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first
به قول استاد موقاری
رابط های پینه ای خانم ها سفیدیشون بیشتره:)) -
@zahra-hamrang ینی تا اینو نمیدیدی اروم نمیشدی نه؟
@yasin-sheibak نو بیب
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first من به شخصه همزمان میتونم چن تا کار کنم دو سه بعدی هستم من
-
Ali Fathi 0
دخترا عالین فوق العاده ان شما تک بعدی هستین ولی دخترا چندبعدی هستننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib
و وی محو میشود:|| -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-hamrang شنیدی شب راحت میخوابی؟
-
Ali Fathi 0 تازگیا محبت پسرا داره شبیه دخترا میشه
@yasin-sheibak
دقیقا
واقعا یه مدت داشتم به پسر بودن بعضیا شک میکردم -
@first من به شخصه همزمان میتونم چن تا کار کنم دو سه بعدی هستم من
@yasin-sheibak تو گنگت بالاس
-
gomnam gharib
و وی محو میشود:||نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir داداش اینا چرا فکر میکنن پسرا شل هستن؟
-
@first علیک سلام
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 دادا اینجا خونمونه گهگاهی هم که نیستیم تو اتاق داریم درس میخونیم وقتی میایم تو هال ک سلام نمیکنیم هربار ولی بخاطر احترام به شما :سلام