هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN
و های علیکم
خوبی؟ramses kabir مرسی خوبم :sparkles:
شما چطوری حاج اقا :face_with_tears_of_joy: -
Ali Fathi 0
حاجی بدبختی
بیچارگی
کنکور
درموندگی
امتحان شیمی که یه کلمه نخوندم
بازم هستا
بگم؟ramses kabir نه حاجی قربونت😂
-
ramses kabir مرسی خوبم :sparkles:
شما چطوری حاج اقا :face_with_tears_of_joy: -
@dr-mahh
خب باید برین تو قسمت تنظیمات
قسمت اتصال به جیمیلو غیر فعال کنین
اگ برای اکانتت هم رمز و اینا نذاری تمومِ دیگramses kabir اها
-
ramses kabir مرسی خوبم :sparkles:
شما چطوری حاج اقا :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN
والله نه قیافم به حاجی میخوره
نه شخصیتم
ولی خوبیم اگ خوب باشین:))
چ خبر؟
بهداشت چطور بود؟
موسی را دریا شکافتی یا ن؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری ممنون خوبم :face_with_tears_of_joy:
وای بیچاره شدم تا تموم شد
هیچی نخوابیدم دیشب فقط یه ساعت پشت میز بیهوش شدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه خیلی گیر نده :neutral_face: بالای 18.5 میشم خدا بخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
هیچی نخوابیدم دیشب فقط یه ساعت پشت میز بیهوش شدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه خیلی گیر نده :neutral_face: بالای 18.5 میشم خدا بخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اگه خیلی گیر نده :neutral_face: بالای 18.5 میشم خدا بخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه
خداروشکر😂😑😂😂
-
@dr-mahh
خب باید برین تو قسمت تنظیمات
قسمت اتصال به جیمیلو غیر فعال کنین
اگ برای اکانتت هم رمز و اینا نذاری تمومِ دیگ -
ولی اگه خیلی گیر نده :neutral_face: بالای 18.5 میشم خدا بخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN
والله نه قیافم به حاجی میخوره
نه شخصیتم
ولی خوبیم اگ خوب باشین:))
چ خبر؟
بهداشت چطور بود؟
موسی را دریا شکافتی یا ن؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:ramses kabir همیشه خوب باشی :")
خیلی سخت گرفت امتحانو اخه نمیدونم چرا هرچی معلم درسش چرت تر و مضخرف تر سوالش اعصاب خردکن تر .:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
ولی کلا خوب بود :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@dr-mahh
اره دیگه وقتی لغو اتصال زدی خروج از اکانتو بزن دیگ نمیتونی بری توش:)) -
@dr-mahh
اره دیگه وقتی لغو اتصال زدی خروج از اکانتو بزن دیگ نمیتونی بری توش:))ramses kabir اها اوک کاش زودتر میفهمیدم
ینی دیگه اصن نمیشه اومد انجمن درسته؟! -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اگه خیلی گیر نده :neutral_face: بالای 18.5 میشم خدا بخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه
خداروشکر😂😑😂😂
-
gomnam gharib
حیفِ دلِ دوستام نیست کباب بشه برا من؟
بزارینش واسه اون خوشبختی که قراره دل دوستمونو ببره
حیف کبابش کنی واسه من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ramses kabir
من مردم دنیارو دوست دارم -
@امیرمسعود-جعفری شما خوبید ؟
ممنون :") :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری شما خوبید ؟
ممنون :") :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ممنون منم خوبم
اومدم یه استراحتی بکنم برم با شیمی کشتی بگیرم😂😑 -
HADAF MAN خیلیم عالی😂
Ali Fathi 0 اصن یه درس زیباییه یه درس زیباییه عشق و علاقه میباره ازش :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
Ali Fathi 0 اصن یه درس زیباییه یه درس زیباییه عشق و علاقه میباره ازش :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: