هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir همیشه خوب باشی :")
خیلی سخت گرفت امتحانو اخه نمیدونم چرا هرچی معلم درسش چرت تر و مضخرف تر سوالش اعصاب خردکن تر .:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
ولی کلا خوب بود :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی سخت گرفت امتحانو اخه نمیدونم چرا هرچی معلم درسش چرت تر و مضخرف تر سوالش اعصاب خردکن تر .:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
ولی کلا خوب بود :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:یه بزرگی تو تاریخ میگه
بازم خدارو شکر که الحمدالله و گرنه والله به خدا
بعدشم اون دعات برا یه کنکوری
تا بعد از کنکورش جواب نمیده:||
دعاتو عوض کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دیگ چ خبر:face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری حاجی ضربه فنیش کنیا😂
Ali Fathi 0 اختیار داری😌شاگرد حسن یزدانی بودما😂😂
-
ramses kabir اها اوک کاش زودتر میفهمیدم
ینی دیگه اصن نمیشه اومد انجمن درسته؟!@dr-mahh
اره دیگ اصا نمیتونی باش بیای تو اکانتت:)) -
@dr-mahh
اره دیگ اصا نمیتونی باش بیای تو اکانتت:))ramses kabir تشکر از راهنماییتون..!
-
HADAF MAN گرمای محبت بهداشت انقدر زیاد هست که سال دیگه بخاری نذاریم؟خودش خونه رو گرم کنه😂😂
@امیرمسعود-جعفری اصن تا کولرم باید بزنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من رفتم مدرسه دوستام گفتن چرا قیافت شده شبیه عزائیل از بس حرص خورده بودم چشمام کاسه خون بود قیافمم زار زار :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری موفق باشی :")
منم میخوام برم هویت بخونم :")
هر چی درسه چرته گذاشتن پشت هم :") :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ریاضیم باید بخونم :") -
@امیرمسعود-جعفری اصن تا کولرم باید بزنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من رفتم مدرسه دوستام گفتن چرا قیافت شده شبیه عزائیل از بس حرص خورده بودم چشمام کاسه خون بود قیافمم زار زار :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من رفتم مدرسه دوستام گفتن چرا قیافت شده شبیه عزائیل از بس حرص خورده بودم چشمام کاسه خون بود قیافمم زار زار :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
-
Ali Fathi 0 اختیار داری😌شاگرد حسن یزدانی بودما😂😂
@امیرمسعود-جعفری ماشالا ماشالا😂😂😂
-
من رفتم مدرسه دوستام گفتن چرا قیافت شده شبیه عزائیل از بس حرص خورده بودم چشمام کاسه خون بود قیافمم زار زار :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN
حیف همزادِ ما نیست همچین بلایی سرش بیاد
هعی روزگار:face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی کلا خوب بود :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:یه بزرگی تو تاریخ میگه
بازم خدارو شکر که الحمدالله و گرنه والله به خدا
بعدشم اون دعات برا یه کنکوری
تا بعد از کنکورش جواب نمیده:||
دعاتو عوض کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دیگ چ خبر:face_with_tears_of_joy:ramses kabir چرا ادم میتونه حال دلش خوش باشه :")
و گر اینجور نیس :")
من ادم نیستم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چهارشنبه هویت داریم :"):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برنامه فردا مدرسممونم خیلی سنگینه :")
تو چ خبر ؟:face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری ماشالا ماشالا😂😂😂
Ali Fathi 0 بزن به تخته😂
اسپند واسم دود کن چشم حسود بترکه😂😂 -
Ali Fathi 0 بزن به تخته😂
اسپند واسم دود کن چشم حسود بترکه😂😂@امیرمسعود-جعفری 😂😂😂😂
-
Ali Fathi 0 بزن به تخته😂
اسپند واسم دود کن چشم حسود بترکه😂😂@امیرمسعود-جعفری تخته دم دستم نیس😂😂😂
-
HADAF MAN
حیف همزادِ ما نیست همچین بلایی سرش بیاد
هعی روزگار:face_with_tears_of_joy:ramses kabir اصن یه وضعی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هعی:face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری تخته دم دستم نیس😂😂😂
Ali Fathi 0 اسپند دود کن😂
یا نمکدون رو بده به من بپرسم رو شونم😂 -
همه دکتر و وکیل خانوادگی دارن اونم از نوع مرغوبش👌🏻
ما هم سه چهار تا فضول خانوادگی داریم اونم از نوع مرغوبش😂😂@امیرمسعود-جعفری
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فضول خانوادگی
همسایه هم هست بسی بسی مرغوب کسی خواست بگه براش پست کنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :eyes:
-
@امیرمسعود-جعفری
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فضول خانوادگی
همسایه هم هست بسی بسی مرغوب کسی خواست بگه براش پست کنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :eyes: