هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN
من الان دوماهه که مدرسم گلا حضور شده بدون گروه بندی ولی خوشحال شدم واستgomnam gharib ممنون
-
gomnam gharib ریحانه های درون دعواشون نشده هنوز
Ali Fathi 0
شده
دیروز
معدم درد میکرد با معدمم دعوام شده بود -
HADAF MAN اره میبینیم مدرسه مون دوازدهم خیلی کم میان
-
gomnam gharib بله به علت اینکه در ماه رمضان به دنیا امدم و مادرم داشته سوره یاسین رو میخونده اسمم شده یاسین
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
gomnam gharib بله به علت اینکه در ماه رمضان به دنیا امدم و مادرم داشته سوره یاسین رو میخونده اسمم شده یاسین
خیلی هم عالی
داداش یاسین -
خیلی هم عالی
داداش یاسینgomnam gharib فدات ابجی
-
Ali Fathi 0
شده
دیروز
معدم درد میکرد با معدمم دعوام شده بودgomnam gharib دعوا سنگین بود؟
-
خیلی هم عالی
داداش یاسینgomnam gharib کلاس هشتم که بودم تو مدرسه پایه هشتم کلا با من سه نفر بودیم که اسممون یاسین بود هرسه تا تو یک کلاس افتادیم
جذاب هم اینه که من تابحال تو کلاس مدرسه هیچوقت اسمم تک نبوده جز من یکی یاسین بوده
رفیق صمیم هم یاسین هست اسمش کلا یاسین رو دوست دارم -
Ali Fathi 0
شده
دیروز
معدم درد میکرد با معدمم دعوام شده بودgomnam gharib دعوا میکنید واقعا؟
-
و منی که هویتمو صبح آزمون خوندم و با توجه به اطلاعات غلطی که دوستان داده بودن یه درس اضافی خوندم و گند زدم
سلامتمو ندادم هنو
اصن تا حالا نخوندمش -
یک بار دعوای مادر پدرم انقدر شدید بود
همسایه دیوار به دیوارمون تا یه مدت یه جوری نگاهم میکرد مطمئن شدم صدا صدتا کوچه اونورترم رفتخاک برسرم که میخندم واسه این چیزا
ولی همسایه هامون خیلی خوبن و با محبت -
@felli هویت خوبه جمش خیلی کمه :")
ولی پیرم کرد بهداشت پیررررررا :")
خیلی زیاده همشم چرت و پرت :")
همشم یه چیزو میگه فقط :|HADAF MAN بهداشت کلااس دوازدهم هست؟
-
@امیرمسعود-جعفری
-
gomnam gharib کلاس هشتم که بودم تو مدرسه پایه هشتم کلا با من سه نفر بودیم که اسممون یاسین بود هرسه تا تو یک کلاس افتادیم
جذاب هم اینه که من تابحال تو کلاس مدرسه هیچوقت اسمم تک نبوده جز من یکی یاسین بوده
رفیق صمیم هم یاسین هست اسمش کلا یاسین رو دوست دارم