هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan پسرم حالا به این شدت لازم نیست ابراز احساسات کنی میان میگیرنت هم تورو هم منو
بند 8 و 1 چیه دیگه؟
منم نمیدونم ! یک و هشت نیست فقط ک از یک هست تا 8 :|
پس یادم باشه یه دونه از این گوشی هایی که میزارن تو میدون تیر بزارم گوشامو بپوشونه
موشک هم بزنن نمیفهمی
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan پسرم حالا به این شدت لازم نیست ابراز احساسات کنی میان میگیرنت هم تورو هم منو
بند 8 و 1 چیه دیگه؟
پس یادم باشه یه دونه از این گوشی هایی که میزارن تو میدون تیر بزارم گوشامو بپوشونه
موشک هم بزنن نمیفهمی
ن بابا !برو دارو خونه بگو ازین پنبه ها ک میذارن تو گوش ! خیلی خوبه صداها رو میگیره !
-
دوستان ماهم بریم پای درسمون فعلا خدا نگه دار
@9d-sf-r آقای طلوعی عااالین (من فقط تدریس آینه و عدسیشونو یه کوچولو کمتر از بقیه بخشا قبول دارم )نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط _سبا_ انجام شده@dr-sobhan خواستم باهاشون پیش برم اما نشد ی جواریی چون سرعت تدریسشون پایینه حوصلم سر میره و فرمول خیلی زیاد میگن!
-
بند 8 و 1 چیه دیگه؟
موشک هم بزنن نمیفهمی
ن بابا !برو دارو خونه بگو ازین پنبه ها ک میذارن تو گوش ! خیلی خوبه صداها رو میگیره !
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بند 8 و 1 چیه دیگه؟
موشک هم بزنن نمیفهمی
انصافا ؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری ی تاپیکو حذف کنم؟
-
بند 8 و 1 چیه دیگه؟
موشک هم بزنن نمیفهمی
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط rose77 انجام شده..........................
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@9d-sf-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چطوری ی تاپیکو حذف کنم؟
این کار از دست شما ساخته نیست.
-
@9d-sf-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چطوری ی تاپیکو حذف کنم؟
این کار از دست شما ساخته نیست.
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط _سبا_ انجام شدهmohammadhassan میشه شما ی تاپیکی ک خودم ساختمش رو ببندید؟
-
mohammadhassan میشه شما ی تاپیکی ک خودم ساختمش رو ببندید؟
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@9d-sf-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan میشه شما ی تاپیکی ک خودم ساختمش رو ببندید؟
چه تاپیکی؟
-
اینم ببینید بد نیست
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اینو از کجا گرفتین
-
mohammadhassan اینو از کجا گرفتین
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan اینو از کجا گرفتین
یه برنامه ی اندرویدیه تو کافه بازار دیدم.
-
اینم ببینید بد نیست
اینم ببینید بد نیست
خدا بگم چیکارت کنه محمد حسن
فشارم افتاد -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم قصد داشتم اگه امسال رتبه ام دیگه خوب نشه خودم از بالای ساختمون بندازم پایین اما دیدم خطرناکه به صندلی میز مطالعه ام رضایت دادم حالا ببینم چی پیش میاد خدا کنه گذرم نیفته بهش
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
منم قصد داشتم اگه امسال رتبه ام دیگه خوب نشه خودم از بالای ساختمون بندازم پایین اما دیدم خطرناکه به صندلی میز مطالعه ام رضایت دادم حالا ببینم چی پیش میاد خدا کنه گذرم نیفته بهش
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 شایدم برمسراغ این صندلی بلندای مراقبا
-
بابا بشینین سر جاتون درستونو بخونین
دست و پاتون میشکنه وبال خونواده میشین
ما ازاین شانسا نداریم بمیریم راحت شیم -
بابا بشینین سر جاتون درستونو بخونین
دست و پاتون میشکنه وبال خونواده میشین
ما ازاین شانسا نداریم بمیریم راحت شیم -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه وقتی سرعت نتم پایینه یا کارنمی کنه بهش میگم اگه تموم شده باشی خودم ناکار می کنم
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیست دکتر رحیمی کامله ؟ اگه کامل نیست میشه کامل بشه زیست خودش شیرین اما با استاد عسل میشه اصلا
@دانش-آموزان-آلاء @ناظم @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قدرمو بدونید نگا نباشم چقد اینجا ساکته
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااااام