هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
منم یکی همینجوری تو دوستام داشتم دختر بود باهاش صحبت کردم و اینا الان خوب شده میگه مثل برادرمه
یکی هم پسر بود صحبت کردم باهاش جای برادری ها فکرای بد نکنید
بعد اونم مشکلش حل شد خداروشکرنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
منم یکی همینجوری تو دوستام داشتم دختر بود باهاش صحبت کردم و اینا الان خوب شده میگه مثل برادرمه
یکی هم پسر بود صحبت کردم باهاش جای برادری ها فکرای بد نکنید
بعد اونم مشکلش حل شد خداروشکرنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib من کسی رو که بگم ابجی راحت صمیمی باهاش حرف میزنم الان مثلا چن نفر هستن ابجی هستن و چهارسالی میشه میشناسم کلا اینطوری بگم که از همه نوع لفظ گفتاری عزیزم گلم و...استفاده میکنم اما کسی رو که ابجی صدا نکنم تا حد امکان سنگین رفتار میکنم
-
gomnam gharib یکی از دلیل هایی که نمیگم همینه نمیخوام با حس بچگانه تصمیم بگیرم هم اون ضربه بخوره هم خودم
@yasin-sheibak
خوب کاری میکنی
درکتم میکنم خیلی زیاد ولی الان انقدر قوی بشو که بعدا ذهنت سست نباشه چون ذهنت که سست باشه دراینده ای نه چندان دور خیلی ضربه میخوری زبونم لال
گاهی اوقات باید با ذهنت بجنگی که نزاری بره جایی که جاش نیست -
gomnam gharib من کسی رو که بگم ابجی راحت صمیمی باهاش حرف میزنم الان مثلا چن نفر هستن ابجی هستن و چهارسالی میشه میشناسم کلا اینطوری بگم که از همه نوع لفظ گفتاری عزیزم گلم و...استفاده میکنم اما کسی رو که ابجی صدا نکنم تا حد امکان سنگین رفتار میکنم
@yasin-sheibak
خوبه
منم داداش ندارم هرچند نمیشناسیم همو ولی داداش داشتن رو دوست دارم
حالا چه بزرگ چه کوچیک
خواهر داشتنم دوست دارم
و خوبه که سنگین رفتار میکنی افرین -
@yasin-sheibak
خوب کاری میکنی
درکتم میکنم خیلی زیاد ولی الان انقدر قوی بشو که بعدا ذهنت سست نباشه چون ذهنت که سست باشه دراینده ای نه چندان دور خیلی ضربه میخوری زبونم لال
گاهی اوقات باید با ذهنت بجنگی که نزاری بره جایی که جاش نیستنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@yasin-sheibak
خوبه
منم داداش ندارم هرچند نمیشناسیم همو ولی داداش داشتن رو دوست دارم
حالا چه بزرگ چه کوچیک
خواهر داشتنم دوست دارم
و خوبه که سنگین رفتار میکنی افریننوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اگه الان باتو راحت هستم فقط بخاطر اینکه ابجی میگم و داداش میگی
-
@yasin-sheibak
خوب کاری میکنی
گاهی اوقات باید با ذهنت بجنگی که نزاری بره جایی که جاش نیستنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ولی شکر خدا زمانی که درس میخونم اصلا به هیچ چیزی فکر نمیکنم حتی هیچ شخصیتی اما وقتی دارم بازی میکنم یا تو عالم خودم هست به خیلی چیزا فکر میکنم
-
این پست پاک شده!
@yasin-sheibak
من به شخصه حتی بعد کنکورم علاقه ندارم
دارم دوستامو که خیلی ضربه دیدن میدونم چقدر روحشون لطیفه و شکننده است خیلی اسیب دیدن واقعا ازجون مایه گذاشتم تا بتونم کمکش کنم سرپا شه
حتی بعد کنکورم اگر قصدت واسه ازدواج نیست نرو سمتش -
gomnam gharib اگه الان باتو راحت هستم فقط بخاطر اینکه ابجی میگم و داداش میگی
@yasin-sheibak
میدونم متوجه شدم خودم -
@yasin-sheibak
من به شخصه حتی بعد کنکورم علاقه ندارم
دارم دوستامو که خیلی ضربه دیدن میدونم چقدر روحشون لطیفه و شکننده است خیلی اسیب دیدن واقعا ازجون مایه گذاشتم تا بتونم کمکش کنم سرپا شه
حتی بعد کنکورم اگر قصدت واسه ازدواج نیست نرو سمتشنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib من نگفتم بعد کنکور این کارا رو میکنم گفتم تا کنکور که ایندم مشخص نیست کاری نمیکنم ایندم مشخص بشه اگه خدا بخواد اینده خوبی داشته باشم به چیزی که هدف هم هست برسم بعد حالا به این مسائل هم فکر میکنیم
-
gomnam gharib من نگفتم بعد کنکور این کارا رو میکنم گفتم تا کنکور که ایندم مشخص نیست کاری نمیکنم ایندم مشخص بشه اگه خدا بخواد اینده خوبی داشته باشم به چیزی که هدف هم هست برسم بعد حالا به این مسائل هم فکر میکنیم
@yasin-sheibak
من میدونی یه چیزی میخوام واقعا نمیدونم باید به تشکیل خانواده فکر بکنم یا نه چون اون چیزی که من میخوام میترسم به خانوادم ضربه بزنه -
@yasin-sheibak
من میدونی یه چیزی میخوام واقعا نمیدونم باید به تشکیل خانواده فکر بکنم یا نه چون اون چیزی که من میخوام میترسم به خانوادم ضربه بزنهنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib چی میخوای؟
-
و من نمیخوام هیچ وقت به خانوادم ضربه بزنم
هرچند میدونم هرچقدرم فاصله بین منو مامان بابامم باشه اوناهم خیلی ضربه میبینن -
و من نمیخوام هیچ وقت به خانوادم ضربه بزنم
هرچند میدونم هرچقدرم فاصله بین منو مامان بابامم باشه اوناهم خیلی ضربه میبینننوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
-
gomnam gharib چی میخوای؟
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نه -
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نهنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خوب پس نگو
-
@امیرمسعود-جعفری
۲۴ ساااعت چطوری میخوابی؟نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
-
gomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
@yasin-sheibak
داستان ما فرق میکنه
مطمئنم خیلی چیزا رو بعداز رفتنم میفهمن منظورم از رفتن رفتن به اون دنیاست -
gomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری تشبیه کردی کردی یا کنایه بود؟
-
gomnam gharib خوب پس نگو
@yasin-sheibak
شهادت