هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 دلم براش میسوزه من خیلی شیطونم کارسختی داره
نه بابا اون پولش میگیره خوندی خوندی نخوندی ام هیچ
-
مهی جون این طور نیست پارسال چند ماه که باهام کرد هزینه نگرفت الانم به زور قبول کرده بعد ازمون من چه خوب باشه یا بد. می خندم ولی اون یه جوری ناراحت میشه کلی حرص میزنه
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهی جون این طور نیست پارسال چند ماه که باهام کرد هزینه نگرفت الانم به زور قبول کرده بعد ازمون من چه خوب باشه یا بد. می خندم ولی اون یه جوری ناراحت میشه کلی حرص میزنه
عادت به دل سوزی ندارم ولی در این مورد جز معدود ادمای که خیلی قبولشون دارم
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عادت به دل سوزی ندارم ولی در این مورد جز معدود ادمای که خیلی قبولشون دارم
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
خدا صبرشون بده -
@zahra-m1999
توایی بچید؟نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 آ له برنامه ام هام عقب بچم بخونم وامید دانشگاه تهران
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گلنار چرا پاک کردی درس نوشته بودی ....
منظور شبکه اندوپلاسمی
من گیر اون بودم دقیقا
دو جا شبکه اندوپلاسمی داریم یکی داخل سیتوپلاسم
یکی تو ادامه توبول ها ی عرضی تی شکل بین فیبر های عضلانی ...که اونم تامین کلسم انجام میده -
چطوری میشه پست پاک کرد
-
@zahra-m1999
وه امید خدا . گوش شیطان کر -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
@zahra-m1999 سمت چپ هر پست سه تا نقطه هست اون رو بزن نوشته حذف
-
@zahra-m1999
خدا صبرشون بدهنوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 اره واقعا خودشم دانشجو گناه داره تصمیم دارم مث بچه ادم بشینم بخونم کمتر اذیتش کنم مشکل این میام خارج از برنامه بیشتر بخونم برنامه خراب می کنم
-
بچه ها میشه یکی به من کمک کنه معنی این عبارت دربیاره .....عین چی تو گل گیر کردم ...خخخخ
traid of the reticulumنوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها میشه یکی به من کمک کنه معنی این عبارت دربیاره .....عین چی تو گل گیر کردم ...خخخخ
traid of the reticulumسلام منظور شبکه های رتیکولومیه. رتیکولوم هم یه نوع شبکه ی آندوپلاسمی صافه که اختصاصی برا ماهیچه های عضلانیه.
-
@zahra-m1999 سمت چپ هر پست سه تا نقطه هست اون رو بزن نوشته حذف
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 خدا خیرت بده اگاهم کردی
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
traid of the reticulumسلام منظور شبکه های رتیکولومیه. رتیکولوم هم یه نوع شبکه ی آندوپلاسمی صافه که اختصاصی برا ماهیچه های عضلانیه.
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgolnaar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
افرین اینو از کجا یافتی دختر خوووووووب
واقعا مرسی من شک داشتم اینو -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
د بچم که وقت درسه سرتان سلامت شوتان خوش
بای -
golnaar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
افرین اینو از کجا یافتی دختر خوووووووب
واقعا مرسی من شک داشتم اینو -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
@zahra-m1999 آولا منیش توام بچم .
شود خوش
دوستان شب خوش
البته فعلا -
@zahra-m1999 آولا منیش توام بچم .
شود خوش
دوستان شب خوش
البته فعلانوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 شب شما هم خوش
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهی جون
یه نیم چه زبانی بلدیم خلاصه ...اون رتیکولومش هم از بابام پرسیدم.بابات دبیرزیسته؟ یا فیزیولوری خونده قبلا؟
-
مهی جون
یه نیم چه زبانی بلدیم خلاصه ...اون رتیکولومش هم از بابام پرسیدم.بابات دبیرزیسته؟ یا فیزیولوری خونده قبلا؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهی جون الآن مدیر دبیرستانه... ولی یادمه بچگیام دبیر زیست بود!
خیلی ممنون که پرسیدی