هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ali Fathi 0
محمد اسم قشنگیهgomnam gharib بله صددرصد
-
معلوم هست کجایی؟ :(
دلمون برات تنگ شده. امروز کلی پیشنهاد و تخفیفهای هیجانانگیز توی دیجیکالا برات داریم.
یه سر بهمون بزن:
پیامک دیجی کالا الان واسم اومد قلبم گرفت اصلا -
Saudade 19 0 سلام محمد
من همش فکر میکردم دختری😂😂😂Ali Fathi 0
سلام علی
من در نظر همه همیشه دختر بودم تا اینکه خلافش ثابت شد:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
سلام
-
معلوم هست کجایی؟ :(
دلمون برات تنگ شده. امروز کلی پیشنهاد و تخفیفهای هیجانانگیز توی دیجیکالا برات داریم.
یه سر بهمون بزن:
پیامک دیجی کالا الان واسم اومد قلبم گرفت اصلاgomnam gharib چراا؟🤕
-
gomnam gharib
بالاغیرتا این یکی پاک نشه تا همه جوابشونو بگیرن (:
پسرSaudade 19 0 سلام گلی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بنظرم یجا تیتر کن من پسرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Ali Fathi 0
سلام علی
من در نظر همه همیشه دختر بودم تا اینکه خلافش ثابت شد:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 حاجی اصلا انتظار نداشتم😂😂😂
-
@دختر-بهار سلام
خوبید؟ -
Saudade 19 0 سلام گلی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بنظرم یجا تیتر کن من پسرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@دختر-بهار سلام
خوبید؟Ali Fathi 0 ممنونم
شما خوب هستین؟ -
Ali Fathi 0 ممنونم
شما خوب هستین؟@دختر-بهار خداروشکر
شکر منم هستم -
Saudade 19 0 سلام گلی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بنظرم یجا تیتر کن من پسرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN
سلام گلی :)
اصلا بعدِ یه مشت مریض آدمای خوب میبینم حالم عوض میشه
آره تو فکرشم
به سهراب گفتم یه گروه بزنه به اسم "پسران سگ سیبیل" من ادد بشم همه بدونن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Ali Fathi 0
سلام علی
من در نظر همه همیشه دختر بودم تا اینکه خلافش ثابت شد:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 چندمی محمد؟
کدوم رشته؟ -
سلاام
-
Saudade 19 0 حاجی اصلا انتظار نداشتم😂😂😂
Ali Fathi 0
طبق اصلِ عدم قطعیت باید انتظار همه چیو داشت (: -
HADAF MAN
آره تو فکرشم
به سهراب گفتم یه گروه بزنه به اسم "پسران سگ سیبیل" من ادد بشم همه بدونن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 اونجام اشتباه میکننا😂😂😂
-
HADAF MAN
آره تو فکرشم
به سهراب گفتم یه گروه بزنه به اسم "پسران سگ سیبیل" من ادد بشم همه بدونن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان با من بودی ؟ :")
من ذوق :")Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به سهراب گفتم یه گروه بزنه به اسم "پسران سگ سیبیل" من ادد بشم همه بدونن
فکر بسی بسی خوب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-zahraii سلام
خوبید؟ -
@zahra-zahraii سلام
خوبید؟Ali Fathi 0 مرسی شما خوبی
-
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان با من بودی ؟ :")
من ذوق :")Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به سهراب گفتم یه گروه بزنه به اسم "پسران سگ سیبیل" من ادد بشم همه بدونن
فکر بسی بسی خوب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN
آره
اون قسمتِ مریضش هم با فاط بودم :)