هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : /@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : /نه افراط خوبه و نه تفریط
ما باید رو خودمون خیلی کارکنیم چون اگه لباسامون کم باشه بچه ها دیگه سمتمون نمیان تا گرم بشن -
@first
مهم اینه که ما برای آینده ای بهتر بجنگیم
من میگم به خاطر اینه که ما دهه ۸۰ و اواخر ۷۰ جایی بودیم که دنیا دگرگون شد یعنی علم یک دفعه خیلی پیشرفت کرد یعنی اگر قبل از سال ۶۰ یک دکتر علی شریعتی بود با افکار و فلسفه های جالب حالا نوجوون ها شاید خیلیاشون استدلالهای خیییلی جالب تری بزنن
ما الان باید جوری باشیم که بعدها بتونیم حرف بچه هارو بفهمیمgomnam gharib قبول دارم فقط اگ تنبلی دست از سرمون برداره وگنه واقعا الان همه چیز برای شکوفایی این ایده های ناب موجوده.
خیلی خوب میشه که با بچه ها ارتباط گرفت ولی تا اونوقتم خدا میدونه دنیا ب کجا میره
-
@fargol-sh
علی همراهت -
gomnam gharib قبول دارم فقط اگ تنبلی دست از سرمون برداره وگنه واقعا الان همه چیز برای شکوفایی این ایده های ناب موجوده.
خیلی خوب میشه که با بچه ها ارتباط گرفت ولی تا اونوقتم خدا میدونه دنیا ب کجا میره
@first
دقیقا هیچکس از اینده خبرنداره -
@first
منم ریاضیو دوست داشتم
پزشکیم خوبه دوسش دارم
ولی میخوام هرموقع شد حتی ۴۰ سالگی برم کنکور ریاضی بدمgomnam gharib منم حسرت برنامه نویسی هنوز تو دلم مونده :_)
-
من به یه نتیجه ای رسیدم
هرچی جلوتر میریم بچه ها عاقل تر میشن ولی تلاششون کمتر میشه تلاش کمشون باعث میشه عقلشون هم کم بشه -
HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : / -
gomnam gharib منم حسرت برنامه نویسی هنوز تو دلم مونده :_)
@first
رشته ریاضی رو میگید دیگه؟ -
gomnam gharib منم حسرت برنامه نویسی هنوز تو دلم مونده :_)
@first
چندسالته برادر؟
فارغ شدی یا میخونی واسه کنکور؟ -
HADAF MAN بترکونش
Ali Fathi 0 ممنون :")
-
@first
رشته ریاضی رو میگید دیگه؟gomnam gharib هرکسی میتونه برنامه نویسی کنه
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : /نه افراط خوبه و نه تفریط
ما باید رو خودمون خیلی کارکنیم چون اگه لباسامون کم باشه بچه ها دیگه سمتمون نمیان تا گرم بشنgomnam gharib دقیقا
-
gomnam gharib هرکسی میتونه برنامه نویسی کنه
Ali Fathi 0
من عاشق هوش مصنوعیم
خیلی باحاله
دوست داشتم برم تو زمینه هوش مصنوعی -
Ali Fathi 0
من عاشق هوش مصنوعیم
خیلی باحاله
دوست داشتم برم تو زمینه هوش مصنوعیgomnam gharib
ولی راه هیچ وقت بسته نیست
پزشکی روهم میخونم تمومش که کردم میرم میخونم واسه ریاضی بعد میشم دکترِمهندس
بن بست واسه ما وجود نداره -
Ali Fathi 0
من عاشق هوش مصنوعیم
خیلی باحاله
دوست داشتم برم تو زمینه هوش مصنوعیgomnam gharib خیلیم عالی
-
بیا این اعتماد به نفسی که من دارم
-
gomnam gharib خیلیم عالی
Ali Fathi 0
ولی رفتم تجربی -
Ali Fathi 0
ولی رفتم تجربیgomnam gharib خواست خودتون بود؟