هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii هر کدوم چیزای خودشو داره
️
amir ahmadi من این همه چنل تلم هنگ میکنه خدایی
-
@zahra-zahraii اره لفت نمیدم از اینا
amir ahmadi بله خودتو باید کنترل کنی
-
@felli
فلی جان حرفت درسته ها من خودمم دانش آموزم وقتی پیام میدم دلم میخواد جواب بگیرم ولی آخه حساب کن یکی دوتا دانش آموز نیستن که یهو میبینی صد تان مثلا بالاخره ممکنه دستشون بخوره بازش کنن بعدا یادشون بره بعدم مگه معلما چقدر حقوق میگیرن که شبانه روزم کار کنن... یه طرفه به قاضی نریم ها؟ -
سلام بچه ها
چطوریدAli Fathi 0 سلام
خوب شما چطوری -
Ali Fathi 0 سلام
خوب شما چطوری@zahra-zahraii خداروشکر
منم خوبم
فردا حسابان دارم پدرم دراومده
️
-
amir ahmadi من این همه چنل تلم هنگ میکنه خدایی
@zahra-zahraii
️
یه کانال زدم
بعد تو اون کانالایی که میخوام رو ذخیره کردم ایدیشونو
تا بعد کنکور -
amir ahmadi بله خودتو باید کنترل کنی
@zahra-zahraii حتما
-
@zahra-zahraii خداروشکر
منم خوبم
فردا حسابان دارم پدرم دراومده
️
Ali Fathi 0 شکر
ایشالا خوب میدین -
@zahra-zahraii
️
یه کانال زدم
بعد تو اون کانالایی که میخوام رو ذخیره کردم ایدیشونو
تا بعد کنکورamir ahmadi فکر همه جاشم کردی پس
-
Ali Fathi 0 شکر
ایشالا خوب میدین@zahra-zahraii انشالله
-
@zahra-zahraii حتما
amir ahmadi اهوم من کلن تل پاک کردم
-
Mehrsa 14
نمیدونم چرا این اسمم درست نمیشه
فاطمم
بعدشم خب نزدیک امتحان ضروری بود سوالم)):
دومش دو سال خوردن خوابیدن مگه ما چیزی گفتیم؟
حالا میخاد یه پیوی جواب بده دیگه):@felli
فاطمه خانم خوب ببین من که نگفتم داری اشتباه میگی من دارم میگم به قول تو قبل امتحان همه سوال دارن خوب صد تا پیام و هزار جور داستان.. سوال طرح کنن بعدشم ورقه صحیح کنن..
درضمن خوب اگه الان دانشگاه بود دقیقه نودی کسی نمیتونست از استاد سوال کنه
بعدم مطمئنی دو سال خوردن و خوابیدن؟؟
من کاری به استثناعا ندارمااا ولی من معلم تو اطافیان زیاد دیدم که شب و روزشونو جفت کردن و مطمئن باشه اداره و مدیر ازشون میخوان اجازه ندارن بخورن و بخوابن
یه نکته آخرم بگم و تمام خیلی از دانش آموزام فقط خوردن و خوابیدن اونا چی؟؟ -
@felli
فاطمه خانم خوب ببین من که نگفتم داری اشتباه میگی من دارم میگم به قول تو قبل امتحان همه سوال دارن خوب صد تا پیام و هزار جور داستان.. سوال طرح کنن بعدشم ورقه صحیح کنن..
من کاری به استثناعا ندارمااا ولی من معلم تو اطافیان زیاد دیدم که شب و روزشونو جفت کردن و مطمئن باشه اداره و مدیر ازشون میخوان اجازه ندارن بخورن و بخوابن
Mehrsa 14
نمیدونم چرا این اسمم درست نمیشه
فاطمم
بعدشم خب نزدیک امتحان ضروری بود سوالم)):
دومش دو سال خوردن خوابیدن مگه ما چیزی گفتیم؟
حالا میخاد یه پیوی جواب بده دیگه):@felli ببین مادر من دبیره . خداوکیلی دغدغه اینکه اینترنت امروز خراب نشه بسته تموم نشه خانواده ها شاکی نشن و ... پیرشون میکنه چ برسه ک مجازی هست و دانش اموز ها بازیشون میگیره هرکی بیکار میشه یک پیام میده میگه فلان جا رو توضیح بده با اینکه فیلم تدریس رو هم گرفته و ... خلاصه پیوی یک دبیر 90 درصد دانش اموز زبون نفهم میاد اون 10 درصد هم چوب همونا رو میخورن .
-
@felli ببین مادر من دبیره . خداوکیلی دغدغه اینکه اینترنت امروز خراب نشه بسته تموم نشه خانواده ها شاکی نشن و ... پیرشون میکنه چ برسه ک مجازی هست و دانش اموز ها بازیشون میگیره هرکی بیکار میشه یک پیام میده میگه فلان جا رو توضیح بده با اینکه فیلم تدریس رو هم گرفته و ... خلاصه پیوی یک دبیر 90 درصد دانش اموز زبون نفهم میاد اون 10 درصد هم چوب همونا رو میخورن .
مجتبی ازاد مادرتون معلم دبیرستان هستن؟
-
@zahra-zahraii حتما
amir ahmadi براروم برو بزن شیفت دیلیت بزن پاک اسونده باش . من انیمه و سریال نیمه تموم تو تل دانلود کرده بودم ببینم یک روز زدم به در مستی همشو پاک کردم . الان اسونده درس میخونم .
-
مجتبی ازاد مادرتون معلم دبیرستان هستن؟
@zahra-zahraii بلی
-
@felli
@felli ببین مادر من دبیره . خداوکیلی دغدغه اینکه اینترنت امروز خراب نشه بسته تموم نشه خانواده ها شاکی نشن و ... پیرشون میکنه چ برسه ک مجازی هست و دانش اموز ها بازیشون میگیره هرکی بیکار میشه یک پیام میده میگه فلان جا رو توضیح بده با اینکه فیلم تدریس رو هم گرفته و ... خلاصه پیوی یک دبیر 90 درصد دانش اموز زبون نفهم میاد اون 10 درصد هم چوب همونا رو میخورن .
مجتبی ازاد
من همه رو یکی نکردم که
با معلم خودمون بودم/:
بعضی ها این دو سال مجازی کلی زحمت کشیدن حتی بیشتر از حضوری
بعضی هام خوردن و خوابیدن/:
دقیقا مثل دانش آموزا که بعضی هاشون خوندن و بعضی هاشون خوش گذروندن): -
Mehrsa 14
معلم ما از اون استثناع هاست🥲
دو سال مجازی فقط اومد حضور غیاب کرد رفت/: ککشم نگزید
وگرنه توی معلمای خودمون هم داشتیم که ابن دو سالو واقعا خیلی زحمت کشیدن برامون):