هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ftm-montazeri نامردیه ترکا فارسی بلدن ما ترکی نه خخخ
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri نامردیه ترکا فارسی بلدن ما ترکی نه خخخ
ههههه
اره -
@zahra-zahraii دوره صفر تا صد شیمی دهم استاد گودرزی بخش موازنشو حقیقتش نمیدونم کدوم قسمتاشه
-
@felli تاریخ حقیقی ترین موجودیت جهانه . شاید باورت نشه ولی کسی به نام اسکندر وجود نداشته ک حمله کنن تا الان هم کسی اثبات نکرده حملشو حتی تخت جمشید تا دوره ساسانیان بوده توی سه تا سفر نامه گفته شده
جالبه ن >؟
مجتبی ازاد داداش اگ میخوای تا بات بحث تاریخی کنم
بعدشم هیچ چیز به اندازه تاریخ تحریف نشده
چون تاریخو تنها حاکمیت پیروز مینویسه و اونم به نفع خودش و این باعث میشه تاریخ دچار تحریف فراوون بشه
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بود -
@zahra-zahraii دوره صفر تا صد شیمی دهم استاد گودرزی بخش موازنشو حقیقتش نمیدونم کدوم قسمتاشه
@first
قسمت ۵۸ اگر اشتباه نکنم -
HADAF MAN ژاپنی بهتره
مجتبی ازاد سخته ://
در تلاش یادگیری کره ای پوکیدم ://
کلا این سه زبان شیرین خیلی سخته ://
دوستم مدرک ژاپنیشو گرفته :") -
شما فعلا خودتونو دریابید
تاریخ رو ولش کنید -
@felli تاریخ حقیقی ترین موجودیت جهانه . شاید باورت نشه ولی کسی به نام اسکندر وجود نداشته ک حمله کنن تا الان هم کسی اثبات نکرده حملشو حتی تخت جمشید تا دوره ساسانیان بوده توی سه تا سفر نامه گفته شده
جالبه ن >؟
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri هعی فرانسوی خیلی خوبه هعی ....
کقه مقبا
نون بق بقی:)) -
چون تاریخو تنها حاکمیت پیروز مینویسه و اونم به نفع خودش و این باعث میشه تاریخ دچار تحریف فراوون بشه
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بودramses kabir
دقیقا/: -
HADAF MAN
مغسی
-
HADAF MAN
مغسی
gomnam gharib اصن تلفظاش گلوی ادمو میپوکونه :")
از ته حلق ادا میکنن اصواتو :") -
gomnam gharib اصن تلفظاش گلوی ادمو میپوکونه :")
از ته حلق ادا میکنن اصواتو :")HADAF MAN
رو مخن -
نصفشم فقط هست
ق غ -
@first
قسمت ۵۸ اگر اشتباه نکنمgomnam gharib عا مرسی بیا آبجیم قسمتش رو هم برات پیدا کرد فقط مونده بخونیش @Zahra-Zahraii
-
gomnam gharib عا مرسی بیا آبجیم قسمتش رو هم برات پیدا کرد فقط مونده بخونیش @Zahra-Zahraii
@first
خواهش میشه
اقا داداش -
پس چرا داتشگاه اینجا محلی حرف نمیزننن؟
-
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بودramses kabir ن تاریخ حاکمیت پیروز نمیچینه . حاکمیت ها تنها عدل رو میچین . تاریخ ک اره تا دلت بخواد تحریف شده ولی ایا اون رشته از خط زمان میان این همه اسناد جعلی تحریف شده ؟ نه منم نمیگم اصلا صفر تا صد حقیقتو میدونم تا جاهایی ک میدونم صحبت میکنم .
-
ما اگه محلی حرف بزنیم اونم محلی واقعی زبون فارسی یادتون میرل