هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
mohammadhassan راست میگهدکاش منم یه مشاور بود هی زنگ میزد بیشتر میخوندم @afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راست میگهدکاش منم یه مشاور بود هی زنگ میزد بیشتر میخوندم @afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راست میگهدکاش منم یه مشاور بود هی زنگ میزد بیشتر میخوندم @afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راست میگهدکاش منم یه مشاور بود هی زنگ میزد بیشتر میخوندم به مشاورم شماره تو رو بدم ک ب من نزنگه خخخ 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره @mohadeseh-m-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره بهههههههههههههههههترین مشااااااااااااااااااااااااور ایرانه ! من هرچی امید دارم اینکه برای سال سوم تونستم بمونم تمام اعتماد به نفسم و همهههههههههههههه چیز رو مدیونشم ! 
- 
@dr-sobhan من اولش فکر میکردم کنکورو گذروندی دانشجویی الان:| 
- 
من فقط خودم باید ب خودم دستوز بدم یکی تو کارام دخالت کنه عصبی میشم 
- 
@dr-sobhan نمیدونم چرا بعضی وقتا فکرمیکنم... هیچی وللش  
- 
@mohadeseh-m-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره بهههههههههههههههههترین مشااااااااااااااااااااااااور ایرانه ! من هرچی امید دارم اینکه برای سال سوم تونستم بمونم تمام اعتماد به نفسم و همهههههههههههههه چیز رو مدیونشم ! 
- 
@dr-sobhan من اولش فکر میکردم کنکورو گذروندی دانشجویی الان:| setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan من اولش فکر میکردم کنکورو گذروندی دانشجویی الان:| نه درست فکر کردی فوق لیسانس دارم الان دوباره میخوام تجربی هم بخونم 
- 
@mohadeseh-m-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره بهههههههههههههههههترین مشااااااااااااااااااااااااور ایرانه ! من هرچی امید دارم اینکه برای سال سوم تونستم بمونم تمام اعتماد به نفسم و همهههههههههههههه چیز رو مدیونشم ! @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mohadeseh-m-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره بهههههههههههههههههترین مشااااااااااااااااااااااااور ایرانه ! من هرچی امید دارم اینکه برای سال سوم تونستم بمونم تمام اعتماد به نفسم و همهههههههههههههه چیز رو مدیونشم ! خو اینجوری گفته تا یه تلنگری بشه برات جدی تر بخونی فک کنم :| 
- 
- 
setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan من اولش فکر میکردم کنکورو گذروندی دانشجویی الان:| نه درست فکر کردی فوق لیسانس دارم الان دوباره میخوام تجربی هم بخونم @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan من اولش فکر میکردم کنکورو گذروندی دانشجویی الان:| نه درست فکر کردی فوق لیسانس دارم الان دوباره میخوام تجربی هم بخونم خوش بحالت  
- 
@mohadeseh-m-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا جدی فحش بد داد نمیتونم اینجا بگم    آبروم میره آبروم میره ممد زنگ زد گفت اینطوری پیش بری دیگه نیا پیش من   بهشش بگو برو بابا مشاوره ای ک دو روزه تمام احساسات و امید ادم رو خراب میکنه بدرد مشاوره ای نمیخوره بهههههههههههههههههترین مشااااااااااااااااااااااااور ایرانه ! من هرچی امید دارم اینکه برای سال سوم تونستم بمونم تمام اعتماد به نفسم و همهههههههههههههه چیز رو مدیونشم ! @dr-sobhan عه فوق چی؟؟ ینی کار نیس ک میخوای تجربی بدی؟؟ 
- 
@dr-sobhan عه فوق چی؟؟ ینی کار نیس ک میخوای تجربی بدی؟؟ setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan عه فوق چی؟؟ ینی کار نیس ک میخوای تجربی بدی؟؟ نه بابا ! فوق لیسانس مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان 
- 
setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan عه فوق چی؟؟ ینی کار نیس ک میخوای تجربی بدی؟؟ نه بابا ! فوق لیسانس مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان @dr-sobhan خوبه...خو چرا این رشته هایی ک بازار کار ندارن دانشجو میگیرن :| البته پارتی داشته باشی کارم گیرت میاد :| 

|
 |

شعردانه
شعردانه