هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها این عکس برای کدوم مبحثه؟ معلم شیمیمون قر و قاطی درس میده من با استاد گودرزی اومدم جلو این مبحث رو بلد نیستم
-
@narjes-hashemi من بازه ایی که پشت سیستم میشینم همه چیز بازه برام از شاد بگیر تا الاخونه و...
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi من بازه ایی که پشت سیستم میشینم همه چیز بازه برام از شاد بگیر تا الاخونه و...
این خوب نیست
-
راهنمایی کنید
-
کارم لنگه متاسفانه
-
بچه ها این عکس برای کدوم مبحثه؟ معلم شیمیمون قر و قاطی درس میده من با استاد گودرزی اومدم جلو این مبحث رو بلد نیستم
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib صفحه دوم برای فصل اول بخش ترکیبات یونی هست
صفحه اول رو دقیق نمیدونم فکر کنم درمورده نافلز ها هستش و ترکیباتشون -
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi درست اش میکنم
راستی خیلی وقت پیش شنیدم شبانه روز ۴ ساعت میخوابید واقعیت داشت؟چیزی نیست درست نشه
بلهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi عجبا
من خودم رو خوابم خیلی رو خوابم کار میکنم اما هرچند وقت باید یک خواب کامل بکنم -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این خوب نیست
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
-
gomnam gharib صفحه دوم برای فصل اول بخش ترکیبات یونی هست
صفحه اول رو دقیق نمیدونم فکر کنم درمورده نافلز ها هستش و ترکیباتشون@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون داره -
@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون دارهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib منظورم همونه گلم
مربوط به همونه -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi نشد دیگه من حقیقت را گفتم حالا نوبت تو عه که راهکار عملی بگی
من راهکار از کوجا بیارم
-
gomnam gharib منظورم همونه گلم
مربوط به همونه@yasin-sheibak
اهان دستت طلا داداش فعلا -
@narjes-hashemi عجبا
من خودم رو خوابم خیلی رو خوابم کار میکنم اما هرچند وقت باید یک خواب کامل بکنمنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi عجبا
من خودم رو خوابم خیلی رو خوابم کار میکنم اما هرچند وقت باید یک خواب کامل بکنمخوابو که نباید کم کرد زیاد
من خودم روتین سابقش فقط ۴ ساعت که نیست
شده ۵ یا حتی ۶ ساعت هم باشه...
که اونم دست خود آدم نیست -
@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون دارهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون دارهخییییلی زیاده برای کنکور. اصلا و ابدا نیاز نیست اون همه. گلا 8 تا ترکیب یونی رو باید بلد باشی
-
من راهکار از کوجا بیارم
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من راهکار از کوجا بیارم
قدیمی دیدم
-
@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون دارهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib مثلا FeO دارم با Fe2O3
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
فصل اول ترکیبات یونی نداره تبدیل اتم به یون دارهخییییلی زیاده برای کنکور. اصلا و ابدا نیاز نیست اون همه. گلا 8 تا ترکیب یونی رو باید بلد باشی
amirmohammad shakeri
معلم شیمیمون داده فردا تو امتحانم میده -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri حالا دبیر ما گفت یاد داشته باشین کاتیون هارو
-
amirmohammad shakeri
معلم شیمیمون داده فردا تو امتحانم میدهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خب میاد دیه
-
amirmohammad shakeri
معلم شیمیمون داده فردا تو امتحانم میدهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
معلم شیمیمون داده فردا تو امتحانم میدهخب عجب ادم خر و احمقیه. معلوم نیست هدفش چیه
حالا برای فردا رو حفظ کن ولی برای کنکور نیاز نیست
-
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi عجبا
من خودم رو خوابم خیلی رو خوابم کار میکنم اما هرچند وقت باید یک خواب کامل بکنمخوابو که نباید کم کرد زیاد
من خودم روتین سابقش فقط ۴ ساعت که نیست
شده ۵ یا حتی ۶ ساعت هم باشه...
که اونم دست خود آدم نیستنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi بله موفق باشید ببخشید من باید برم دیگه