هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-sobhan منو باش ک چقدر برات دعا کردم :|
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 خخخ پسرا رو نمیشناسی یه روده راست تو شکمشون نبست خخخخ
-
یادم باشه دیگه داستان کسیو باور نکنم:///
-
setare1999 خخخ پسرا رو نمیشناسی یه روده راست تو شکمشون نبست خخخخ
@afshani اولین بارمم خو نیس همیشه منو ملت ایسگا میکنن
-
یادم باشه دیگه داستان کسیو باور نکنم:///
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 افرین کار خوبی می کنی
-
@afshani اولین بارمم خو نیس همیشه منو ملت ایسگا میکنن
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 چون دلتون پاک وصادقین
-
setare1999 چون دلتون پاک وصادقین
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@afshani منم پاک و صادقم؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی کلن به اقایون باور نکن
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شده
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی کلن به اقایون باور نکن
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mori-rt شما هم دعا کردین؟
-
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@afshani من نبودم در جریانات
ولی خوب اگر باشه خوب دعا هم میکنم
-
@mori-rt من آخرش نفهمیدم اسم تو چیه :|
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم که جو ورزشگاهو مردا خراب کردند
مرد ها راه ندید
مارو راه بدین ، جو ورزشگاهو درست کنیم
بعد دوباره مرد هارو راه بندین گند بزنند بهش -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mori-rt الاهی والله ما بحث رو درس بود یهو اقا سبحان گفتن عاشق شدن واینا ستاره خانم بنده خدا دلداری داد بعد اقا محمدحسن ناظم امدن گغتن الکی میگه خلاصه سرکار بودیم همگی خخخخ
-
@mori-rt الاهی والله ما بحث رو درس بود یهو اقا سبحان گفتن عاشق شدن واینا ستاره خانم بنده خدا دلداری داد بعد اقا محمدحسن ناظم امدن گغتن الکی میگه خلاصه سرکار بودیم همگی خخخخ
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@afshani اها اره منم دیدم عاشق شده بابا میخواد ریا نشه
-
خخخخخخ
خلاصه دل ملتی شاد شد
-
خخخخخخ
خلاصه دل ملتی شاد شد
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 خخخخ واسه تو که دعا کردی والان خوشحالی کسی شکست عشقی نخورده خیلی خوبه
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید جدا از شوخی من قسمت فوق لیسانس رو شوخی کردم نه عاشق شدن رو : )
-
خخخخخخ
خلاصه دل ملتی شاد شد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط baghi1377 انجام شدهsetare1999 @Afshani
فکر کنم فقط خودش شاد شد. برا ما بیشتر جنبه اسکل شدن داشت -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan من باور نمی کنم دیگه شرمنده