هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak ن بلوچی بلد نیستم شرمنده
-
@yasin-sheibak من فارسی زابلیم خرابه ولی داداشم و بابام بلدن . مخصوصا داداشم ک با این پیر مرده میشینه
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
کله پاچه بدتتتتتت مییااااااد؟؟؟؟
اصلا باورم نمیشه -
مجتبی ازاد ندرون پتی چمان( بلوچی)
-
@yasin-sheibak عجگ مه
-
مجتبی ازاد تو خونتون به زبان فارسی حرف میزنید یا سیستانی؟
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
چه مطمئن حرف میزنی انگار خودت حضور داشتی در اون صحنه -
@yasin-sheibak ها اونا منم دوست ندارم ولی هرچی ننت درست کنه باید بخوری غیر اینه ؟ یا میخوری یا گشنه میخوابی :| من کله پاچه بدم میاد اینا سه روز کله پاچه خورد من سه روز نون پنیر . خخ
-
مجتبی ازاد {
نه برای ما خوبه تایید شده هست اشنا میاره -
مجتبی ازاد قربانه چشتو لَ له مه
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من همه چی میخورم -
@yasin-sheibak داوش نخوری بهتره حداقل زعفرون بنداز توش خنثی کنه .
-
مجتبی ازاد نه گلم جلو من گوشت با برنج بزار اگه به تو رسید اسمم رو عوض میکنم
منتها با غذاهایی مثل ماش پلو عدس پلو اینا خوشم نمیاد مزش خوب نیست سبزی هم که اصلا بامن سازگار نیست -
@yasin-sheibak دَدَ خدمی
-
@yasin-sheibak ظهر باید نون خربزه بزنی شب هم نون ماست . بزن بدن بیاد رو فرم معده قوی بشه
-
مجتبی ازاد بچه سیستان بالاخره یکی مثل خودم پیدا شد
-
مجتبی ازاد ولی خدایی خواب رو خوب میپرونه من پررنگ میریزم بدون قند میخونم اصلا اینقدر میچسبه
-
@yasin-sheibak ای خاک . پسر باید سنگ بزارن جلوش بخوره . برو تو از ما نیستی
-
گردنم ازجا کنده شد
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib خوشم نمیاد!!
من کلا خیلی بد غذا هستم مامانم همش میگه بری سربازی بلکه ادم بشی برای غذا ها من ناز میکنی
پست 816328 از 1000113