هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد توکن بتونی ثبت کنی خوبه ولی برنامه ریزی دقیق میخواد
@yasin-sheibak قبلش پولشو از گیم سازی در میارم با پشتیبانی قوی میرم
-
@yasin-sheibak بیت فکرم اینه میره تو کانال 60 تا 65 وایمیسته تا چند سال . چون استخراجش بلاخره میوفته از چرخه .
مجتبی ازاد نمیوفته اما کمتر میشه هرچی کمتر بشه تقاضا بیشتر میشه
الان که متاورس داره رو دور میاد تو اینده نه چندان دور همه چی میشه فضای مجازی -
@yasin-sheibak قبلش پولشو از گیم سازی در میارم با پشتیبانی قوی میرم
مجتبی ازاد عالی
-
@yasin-sheibak بیت فکرم اینه میره تو کانال 60 تا 65 وایمیسته تا چند سال . چون استخراجش بلاخره میوفته از چرخه .
مجتبی ازاد اما خیلی از این بزرگ های بازار کریپتو میگن تا 100 هزار هم میده بیتکوین
-
دلم برای کلاسهای آریان حیدری تنگ شده بود ، اون جو و فضا و ایناش ، خواستم برم ثبت نام کنم ، کلاس آنلاین VIP شده بود 10 میلیون و اندکی:/
حقیقتا خودم ریختم چه برسه به اعضا و جوارح:/ -
تخت شکست
واااییییی -
مجتبی ازاد نمیوفته اما کمتر میشه هرچی کمتر بشه تقاضا بیشتر میشه
الان که متاورس داره رو دور میاد تو اینده نه چندان دور همه چی میشه فضای مجازی@yasin-sheibak داداش من رشته انسانی هست هیچی سر در نمیاره ولی میخواد سال بعد بعد کنکور ( دو قولو هستیم ) ماینر بگیره بره از برق زمین های کشاورزیمون استفاده کنه تا چند ماه دیگه پنل خورشیدی هامونم میرسه خدا خدای اونه خخخ
-
تخت شکست
وااایییییgomnam gharib چیکار میکنید مگه؟
-
مجتبی ازاد اما خیلی از این بزرگ های بازار کریپتو میگن تا 100 هزار هم میده بیتکوین
@yasin-sheibak ن بازار داغ کنیه . نسل جدیدی رمزنگاری داره میاد . باجریان همراه شو
-
@yasin-sheibak داداش من رشته انسانی هست هیچی سر در نمیاره ولی میخواد سال بعد بعد کنکور ( دو قولو هستیم ) ماینر بگیره بره از برق زمین های کشاورزیمون استفاده کنه تا چند ماه دیگه پنل خورشیدی هامونم میرسه خدا خدای اونه خخخ
مجتبی ازاد یکدونه ماینر خوب نیست مگر اینکه ارزی رو استخراج بزنه که هش ریت کمتری داشته باشه
-
@yasin-sheibak داداش من رشته انسانی هست هیچی سر در نمیاره ولی میخواد سال بعد بعد کنکور ( دو قولو هستیم ) ماینر بگیره بره از برق زمین های کشاورزیمون استفاده کنه تا چند ماه دیگه پنل خورشیدی هامونم میرسه خدا خدای اونه خخخ
مجتبی ازاد
واییی دوقلو
دوقلو خیلی خوبههه -
gomnam gharib چیکار میکنید مگه؟
@yasin-sheibak
-
مجتبی ازاد
واییی دوقلو
دوقلو خیلی خوبهههgomnam gharib نننننننننن اینجا دعوای عادیمون با چاقو هست .
یا زنجیر ساچمیه ایی . اصن ب درد نمیخوره برادر هم سن
-
ولی دوقلو خیلی خوبه به خصوص اونایی که خیییلی شبیه همن همش اشتباه میگیرنشون
-
-
مجتبی ازاد یکدونه ماینر خوب نیست مگر اینکه ارزی رو استخراج بزنه که هش ریت کمتری داشته باشه
@yasin-sheibak ن 220 میل سرمایه میریزه
-
ولی دوقلو خیلی خوبه به خصوص اونایی که خیییلی شبیه همن همش اشتباه میگیرنشون
gomnam gharib ولی ما اصن شبیه نیستیم در هیچ چیزی اشتراک نداریم صفر صفر ببینی میگی از دوتا نژاد مختلفن اینا خخ
-
gomnam gharib نننننننننن اینجا دعوای عادیمون با چاقو هست .
یا زنجیر ساچمیه ایی . اصن ب درد نمیخوره برادر هم سن
مجتبی ازاد
نکشین همو چاقو خطرناکه بچه بازی نیست که
بعدشما باهم نمیسازین دیگه... -
مجتبی ازاد
نکشین همو چاقو خطرناکه بچه بازی نیست که
بعدشما باهم نمیسازین دیگه...gomnam gharib هدف حذف رقیبه بعد میگی خطرناکه ؟
-
دوتا دوستام خیییلی شبیه هم بودن دوقلو بودن درحدی که به جای هم امتحان میدادن