هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
سلام
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee سلام
-
سلام
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee یه سوال دارم
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخوابببببممممم میاددددددد
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سهمیه ایثارگران ک 5 درصده چقدر موثره؟
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii از ما محروم تر ؟
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee 5 درصد
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee زیاد تاثیر نداره بیشتر 25 درصد
-
@zahra-zahraii از ما محروم تر ؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد عا هستن
-
mahsaaa rezaeee زیاد تاثیر نداره بیشتر 25 درصد
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii یه سری شرایط داره شرایطشو میدونی؟
-
mahsaaa rezaeee 5 درصد
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اینو ک گفتم
-
مجتبی ازاد عا هستن
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii لب مرز ن اب داریم ن برق داریم بجا بارون خاک میباره .
-
@zahra-zahraii یه سری شرایط داره شرایطشو میدونی؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahsaaa-rezaeeeنه اون نمیدونم
-
مجتبی ازاد اینو ک گفتم
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee خب جوابت همینه 5 درصد تاثیر داره
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
-
مجتبی ازاد اینو ک گفتم
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee ببین توی دفترچه کنکور ک میریم پر کنیم این ماه باید قید کنی ک پدرت ایثارگر هست
-
@zahra-zahraii لب مرز ن اب داریم ن برق داریم بجا بارون خاک میباره .
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خب همونجاها میگم دیگ
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii اگر اضافه میکنن به منطقه 3 منم برم کنکور تجربی بزنم بدون زیست زمین شناسی بازم قبولم پزشکی اینجوری :|
-
مجتبی ازاد خب همونجاها میگم دیگ
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii پرفایلو برم بزنم دیگه( اقا دکتر اینده )