هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیلی خوشحالم که دیگه نمیخوام برم دانشگاه
کلاً قید کنکور و دانشگاه رو زدم
خدایا شکرت که شغل آینده مو پیدا کردمReza Panahi میخوام برم تو حوزه کسب و کارهای آنلاین
ایول
انصافاً تو ۱۸ سالگی ، بعد از ۱۲ سال تحصیل بخوای بری شغلی که هیچ نیازی به شیمی و فیزیک و ... نداره !!!!
هعیییییی -
Reza Panahi میخوام برم تو حوزه کسب و کارهای آنلاین
ایول
انصافاً تو ۱۸ سالگی ، بعد از ۱۲ سال تحصیل بخوای بری شغلی که هیچ نیازی به شیمی و فیزیک و ... نداره !!!!
هعییییییReza Panahi چ زمینه ای دوست عزیز ؟
-
Reza Panahi میخوام برم تو حوزه کسب و کارهای آنلاین
ایول
هعییییییReza Panahi فکر خوبیه فقط به شرط اینکه خونواده با خبر باشن و از یکی که دراین کار سر رشته داره کمک بگیری(یک فرد حقیقی منظورمه نه این سایت های چرتو پرتی که برا تبلیغات هر کاری میکنن)
-
Reza Panahi چ زمینه ای دوست عزیز ؟
مجتبی ازاد هنوز خیلی ازشون اطلاعات زیادی ندارم
ولی میخوام وارد این حوزه بشم
دیجیتال مارکتینگ ، بلاگری و ...
تازه این تصمیم رو گرفتم ، هنوز خیلی دربارشون نمیدونم -
gomnam gharib سلام خوبی؟
روالهamir ahmadi
شما نمیخواین جواب منو بدی؟ -
Reza Panahi فکر خوبیه فقط به شرط اینکه خونواده با خبر باشن و از یکی که دراین کار سر رشته داره کمک بگیری(یک فرد حقیقی منظورمه نه این سایت های چرتو پرتی که برا تبلیغات هر کاری میکنن)
@first آره ، میرم سراغ افراد معتمد ان شاالله
خانواده هم هنوز بهشون نگفتم
حالا باید ببینم تا کنکور خدا چی میخواد ، ان شاالله راضیشون میکنم
من واقعاً الان فهمیدم آدم کتاب خوندن نیستم (کتاب درسی البته ، غیر درسی دوست دارم) -
مجتبی ازاد هنوز خیلی ازشون اطلاعات زیادی ندارم
ولی میخوام وارد این حوزه بشم
دیجیتال مارکتینگ ، بلاگری و ...
تازه این تصمیم رو گرفتم ، هنوز خیلی دربارشون نمیدونمReza Panahi بیا برو برادر من بیا برو . من 4 سال تمام زندگیم رو روی کسب کار های موپا گذاشتم سه تا ایده ثبت ملی کردم سوم کشور تیمم توی کاتالیزور کسب و کار شد اخرش نتیجه گرفتم بیا بشینم کنکور بدم برم تو دانشگاه انجام بدم . از این خیالات بیا بیرون روزی بلکه 10 نفر مثل شماها رو میدیدنم نیششون تا بناگوششون باز بود میگفتن میخوام کسب و کار بزنم . من با تیم برنامه نویسی قوی و ایده کامل بخاطر تحصیلات دانشگاه نرفتن شکست زیادی خودم بعد شما میخوای موفقیت چشم گیری داشته باشی ؟ خب همونو بخون برو دانشگاه هم اعضای تیم جور میکنی هم علمت میره بالا هم تسهیلات خیلی خوبی میدن بهت . پارک های علمی فناوری هم زیر پر بالشون شما ها رو میگیرن .
-
من دیگه سوال درسی جواب نمیدم
-
یعنی بدترین روابط دنیا روابط خواهر برادریه
کلید داره زنگ درو میزنه
به منم میگه چرا باز نمیکنی درومن که درحال تست زدنم
اخه
چی بگم منننن@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
( البته اگر زورت میرسه وگرنه ک هیچ بشین تستت رو بزن
-
@f-seif-0 منم خخخ .
-
@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
زورم که میرسه
نرسید هم بابامو صدا میزنم
-
واقعا آدم میمونه چی بگه میترسم یه چی بگم فردا شرمنده طرف شم درهر حال کاری جز آرزوی موفقیت نمیتونم بکنم موفق باشید همتون... ت
-
Reza Panahi بیا برو برادر من بیا برو . من 4 سال تمام زندگیم رو روی کسب کار های موپا گذاشتم سه تا ایده ثبت ملی کردم سوم کشور تیمم توی کاتالیزور کسب و کار شد اخرش نتیجه گرفتم بیا بشینم کنکور بدم برم تو دانشگاه انجام بدم . از این خیالات بیا بیرون روزی بلکه 10 نفر مثل شماها رو میدیدنم نیششون تا بناگوششون باز بود میگفتن میخوام کسب و کار بزنم . من با تیم برنامه نویسی قوی و ایده کامل بخاطر تحصیلات دانشگاه نرفتن شکست زیادی خودم بعد شما میخوای موفقیت چشم گیری داشته باشی ؟ خب همونو بخون برو دانشگاه هم اعضای تیم جور میکنی هم علمت میره بالا هم تسهیلات خیلی خوبی میدن بهت . پارک های علمی فناوری هم زیر پر بالشون شما ها رو میگیرن .
مجتبی ازاد
شما گفتی دانشگاه برم
مگه تو این حوزه رشته دانشگاهی داریم ؟؟ -
واقعا آدم میمونه چی بگه میترسم یه چی بگم فردا شرمنده طرف شم درهر حال کاری جز آرزوی موفقیت نمیتونم بکنم موفق باشید همتون... ت
-
یعنی بدترین روابط دنیا روابط خواهر برادریه
کلید داره زنگ درو میزنه
به منم میگه چرا باز نمیکنی درومن که درحال تست زدنم
اخه
چی بگم منننن@ftm-montazeri
بابامم همینه -
چرا هرچی میگم یچی میگییییییییییییییییییییی
خدایاااااااااااا -
وقتی دبیر نمیاد طبقه بندی مواد رو همون اول درست یاد بده میشه این
-
دارم سعی میکنم پروانه باشم