هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یعنی بدترین روابط دنیا روابط خواهر برادریه
کلید داره زنگ درو میزنه
به منم میگه چرا باز نمیکنی درومن که درحال تست زدنم
اخه
چی بگم منننن@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
( البته اگر زورت میرسه وگرنه ک هیچ بشین تستت رو بزن
-
@f-seif-0 منم خخخ .
-
@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri اخ جای تو میبودم . پوست طرفو میکندم . برو هرچی فشار ک تست ها اورد رو روش خالی کن
زورم که میرسه
نرسید هم بابامو صدا میزنم
-
واقعا آدم میمونه چی بگه میترسم یه چی بگم فردا شرمنده طرف شم درهر حال کاری جز آرزوی موفقیت نمیتونم بکنم موفق باشید همتون... ت
-
Reza Panahi بیا برو برادر من بیا برو . من 4 سال تمام زندگیم رو روی کسب کار های موپا گذاشتم سه تا ایده ثبت ملی کردم سوم کشور تیمم توی کاتالیزور کسب و کار شد اخرش نتیجه گرفتم بیا بشینم کنکور بدم برم تو دانشگاه انجام بدم . از این خیالات بیا بیرون روزی بلکه 10 نفر مثل شماها رو میدیدنم نیششون تا بناگوششون باز بود میگفتن میخوام کسب و کار بزنم . من با تیم برنامه نویسی قوی و ایده کامل بخاطر تحصیلات دانشگاه نرفتن شکست زیادی خودم بعد شما میخوای موفقیت چشم گیری داشته باشی ؟ خب همونو بخون برو دانشگاه هم اعضای تیم جور میکنی هم علمت میره بالا هم تسهیلات خیلی خوبی میدن بهت . پارک های علمی فناوری هم زیر پر بالشون شما ها رو میگیرن .
مجتبی ازاد
شما گفتی دانشگاه برم
مگه تو این حوزه رشته دانشگاهی داریم ؟؟ -
واقعا آدم میمونه چی بگه میترسم یه چی بگم فردا شرمنده طرف شم درهر حال کاری جز آرزوی موفقیت نمیتونم بکنم موفق باشید همتون... ت
-
یعنی بدترین روابط دنیا روابط خواهر برادریه
کلید داره زنگ درو میزنه
به منم میگه چرا باز نمیکنی درومن که درحال تست زدنم
اخه
چی بگم منننن@ftm-montazeri
بابامم همینه -
چرا هرچی میگم یچی میگییییییییییییییییییییی
خدایاااااااااااا -
وقتی دبیر نمیاد طبقه بندی مواد رو همون اول درست یاد بده میشه این
-
دارم سعی میکنم پروانه باشم
-
@f-seif-0
حرص نخور عزیزدلم
حرص نخور -
مجتبی ازاد
شما گفتی دانشگاه برم
مگه تو این حوزه رشته دانشگاهی داریم ؟؟Reza Panahi داریم عزیز جان داریم حوز ای تی هست رباتیک هست مکانیک هست کشاورزی هست حتی رشته کارشناس کسب و کار داریم . شما حتی این اطلاعات پایه ایی رو نمیدونی بعد فکرت رسیده به زدن کسب و کار ؟ به صورت قاطع هم همه جا پخشش میکنی ؟
من چی بگم یعنی کسی مثل تو من توی این چند سال ندیدم . شرمنده قصد توهین ندارم
-
@f-seif-0
واقعا واقعا
من کلا هنگ کردم همه رو باهم
ولی ته توشو درمیارم تا بفهمم -
@f-seif-0 نخوری ب شمع بسوزی :|
-
@f-seif-0
باش سعیتو بکن -
Reza Panahi داریم عزیز جان داریم حوز ای تی هست رباتیک هست مکانیک هست کشاورزی هست حتی رشته کارشناس کسب و کار داریم . شما حتی این اطلاعات پایه ایی رو نمیدونی بعد فکرت رسیده به زدن کسب و کار ؟ به صورت قاطع هم همه جا پخشش میکنی ؟
من چی بگم یعنی کسی مثل تو من توی این چند سال ندیدم . شرمنده قصد توهین ندارم
مجتبی ازاد
باشه آقا
قبول
از توصیه ها استفاده کردم -
@f-seif-0
حرص نخور عزیزدلم
حرص نخورgomnam gharib
این کاری بامن کردی یدفم رقیه کرد :_)
سر قلب بود
ینی موهامو داشتم میکشیدم فقط
بعد چند روز فهمید چی داشت میگف -
Reza Panahi میخوام برم تو حوزه کسب و کارهای آنلاین
ایول
انصافاً تو ۱۸ سالگی ، بعد از ۱۲ سال تحصیل بخوای بری شغلی که هیچ نیازی به شیمی و فیزیک و ... نداره !!!!
هعییییییReza Panahi
ما تو تمامی کسب و کارها رشته دانشگاهی داریم و اونایی که میرن دانشگاه رو راحت تر قبول میکنن
پسردایی منم الان ۲۷ سالشه تو این کارهست ولی میخواد بره دانشگاه رشته ریاضی -
@f-seif-0
واقعا واقعا
من کلا هنگ کردم همه رو باهم
ولی ته توشو درمیارم تا بفهممgomnam gharib
نه فلن بیخیالش شو مغزت داره دود میده بیرون
یکم از موضوع دور شو بعد دوباره بهش فک کن میفهمیش