هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-ma
ریحانه هستم عزیزمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib
خوش=) -
منوفقط یه مشکلم اینه که وقتی زیاد سر ازمون میشینم کم میارم یعنی بلدما ولی نمیتونم زیاد بشینم
-
@fatemeh-ma در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
خب نخوندع بودم عه بعدشم ازمایشی رفتم
فک کنم سو تفاهم شده
من این متن رو خطاب ب خودم نوشتم نه شما
من از ۶۳۰۰ اومدم ۵۷۰۰
واسه همین میگمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh
وای فک کردم با منی -
@fargol-sh
چرا؟چیشده؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
چرا؟چیشده؟۶۰۰ تا ترازم اومده پایین
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
چرا؟چیشده؟۶۰۰ تا ترازم اومده پایین
@fargol-sh
ای باباا
غصه نخور عزیزم
دفعه بعد بیشتر تلاش میکنی -
@fargol-sh عیب نداره بر منفی نده . خیلی ها بودن رتبه اولشون کد ملیشون شد ولی بعدا روز تولدشن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh عیب نداره بر منفی نده . خیلی ها بودن رتبه اولشون کد ملیشون شد ولی بعدا روز تولدشن
ننه ننه
چه خوشگل -
منوفقط یه مشکلم اینه که وقتی زیاد سر ازمون میشینم کم میارم یعنی بلدما ولی نمیتونم زیاد بشینم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ببین ریحانه بشین خونه تمرین کن ک انرژیت رو دو بخش کنی اول امتحان و اخرش . این دو قسمت اوج بازدهی مغزه .
-
@fargol-sh
وای فک کردم با منیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@fargol-sh
فک کنم سو تفاهم شده
من از ۶۳۰۰ اومدم ۵۷۰۰
واسه همین میگمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
فک کنم سو تفاهم شده
من از ۶۳۰۰ اومدم ۵۷۰۰
واسه همین میگمیه چیز بگم انگیزه بگیری
منم ۱۰۰۰ تا افت تراز داشتم واسه ازمون اخری:_)
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ننه ننه
چه خوشگلنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh یقین دارم شما هم روز تولدتون میشه
-
gomnam gharib ببین ریحانه بشین خونه تمرین کن ک انرژیت رو دو بخش کنی اول امتحان و اخرش . این دو قسمت اوج بازدهی مغزه .
مجتبی ازاد
میشه بیشتر توضیح بدی؟ -
@fargol-sh
ای باباا
غصه نخور عزیزم
دفعه بعد بیشتر تلاش میکنیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
ای باباا
غصه نخور عزیزم
دفعه بعد بیشتر تلاش میکنیانشاءلله
ببینم ازمون جمعه چیکار میکنم -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
ای باباا
غصه نخور عزیزم
دفعه بعد بیشتر تلاش میکنیانشاءلله
ببینم ازمون جمعه چیکار میکنم@fargol-sh
میدونم که گل بارونش میکنی -
@fargol-sh
میدونم که گل بارونش میکنیgomnam gharib
اینم لطافت دخترانه هی بگید حالا -
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
فک کنم سو تفاهم شده
من از ۶۳۰۰ اومدم ۵۷۰۰
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
فک کنم سو تفاهم شده
من از ۶۳۰۰ اومدم ۵۷۰۰
قلم؟
من اخه زیستاز رو هم کم زدم این هفته
فقط ۴۰ درصد زدم
و البته اینکه پایه رو نخونده بودمم بی تاثیر نبود اما نمیدونم چی باعث این همه افت شده -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر کسی یه جور وقتش هدر میده
- آره مثل الان تو
- آره مثل الان تو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@fargol-sh یقین دارم شما هم روز تولدتون میشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh یقین دارم شما هم روز تولدتون میشه
رتبه مهم نیست
فقط میخوام ماما شم
با هر رتبه ای که شده
چه رتبه ۱
چه ۱۵ هزار فرقی نداره -
مجتبی ازاد
میشه بیشتر توضیح بدی؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ببین مشکلت تحلیل رفتن انرژی بدنت هست . ک باید تمرین کنی همون مقدار ک انرژی داری رو توی تایم های خاصی مصرف کنی و بازده بگیری . مثلا خواب نیم ساعت نیم ساعت به درد نمیخوره ولی اگر دو بار اونم 4 ساعت بخوابی خیلی خیلی بهتر هست از مورد اول . امتحان هم همین کار کن اولش انرژی بزار سوالات اسون رو حل کن بعد هیچی وایستا سوالا رو ببین بدون مصرف انرژی زیاد بگو شاید این اینجوری حل بشه بعد یک استراحت استارت پرانرژی بزن توی نیم ساعت اخر هرچی ک وسطای امتحان فکر کردی رو بریز رو برگه .
-
@fargol-sh
میدونم که گل بارونش میکنیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
میدونم که گل بارونش میکنیوای ک پدرم در اومده سر این جمع بندی نیم سال اول
خیلی عقب افتادگی داشتم