هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
ترم شروع شده امروز دومین امتحانم بود
چیکارکنم گریه نمیتونم بکنم که
باید به خودم انرژی بدمgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
باید به خودم انرژی بدمبه سلامتی
میگذره نگران نباش
هدف اصلیت کنکور باشه -
هربار که میخوای بیفتی رو غلتک
هربار داری درستش میکنی
میرسی به اوجت
دقیقا یه مشکلی پیش میاد یه چیزی میشه
نه تنها حال خوبتو بد میکنه
نابودت میکنه
نابوووود
هروقت که فکرمیکنی شاید بهترین روز زندگیته دقیقا میشه یک خاطره مضخرف -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
باید به خودم انرژی بدمبه سلامتی
میگذره نگران نباش
هدف اصلیت کنکور باشه@سجاد-ذوالفقاری
کنکور ۴۰۲ میگن قراره ۶۰ درصد سوابق تحصیلی بشه -
@سجاد-ذوالفقاری
کنکور ۴۰۲ میگن قراره ۶۰ درصد سوابق تحصیلی بشهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
کنکور ۴۰۲ میگن قراره ۶۰ درصد سوابق تحصیلی بشهاها یازدهمید
نمیدونستم
-
ایول شما نیومده بلدید چطوری تودلی بنویسید
اون اول من انقد چرتو پرت میگفتم آخرشم اون موضوع اصلی رو برعکس نشون میدادم@سجاد-ذوالفقاری
تعریف نمیکنم
دست به قلمم همیشه خوب بود
انشاهایی که تو مدرسه مینویسم همییشه اخرش همه بچه ها دست میزنن
یه بارم یه انشا نوشتم راجع به گاو بودن که طنز بود
خودمم وسطاش خندم گرفته بود کل کلاس روده بر شدن -
@سجاد-ذوالفقاری
کنکور ۴۰۲ میگن قراره ۶۰ درصد سوابق تحصیلی بشهاها یازدهمید
نمیدونستم
@سجاد-ذوالفقاری
نه بابا یازدهم کجا بود
دهمم
میدونم اصلا دهمی اینجوری ندیدین -
من پر رو نیستم
روابط اجتماعیم بالاست -
amirmohammad shakeri
همون موقع که داشتم موفق میشدم مهارش کنم
مریض شدم
کلا همه چیز بهم خورد همه چیز
حالا باید اولویتمو بزارم سر اینکه این موضوع رو بزارم جزوی از زندگیمgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
مریض شدم
حالا باید اولویتمو بزارم سر اینکه این موضوع رو بزارم جزوی از زندگیماسترس بخشی از وجود ادمیه. باید یاد بگیری چجوری باهاش کنار بیار
یادمه وقتی تو بازه 7 ام تا 10 بودم ، خیلی social anxiety داشتم. سر کلاس زبان اصلا نمیتونستم حرف بزنم. یا وقتی میرفتم پای تخته ، قشنگ ضربان قلبم رو حس میکردم و خیلی سخت میتونستم
یادمه اخرین بار پیشش ، سر یه کلاس بود تو یازدهم ، معلم صدام زد ، فیزیک هم بود که خیلی دوسش داشتم و دارم ، یهو ضربان قلبم رفت بالا تو 10 ثانیه. به نفس نفس افتادم و اصن نمیتونستم نفس بکشم و یهو شر شر شروع کردم به عرق کردن تو 30 ثانیه
فکر کن همچین ادمی با چنین شدت social anxiety ، در مواجه با جنس مخالف چه ری اکتی نشون میده بدنش
همون ادم ، الان با دوتاشون دوسته. به یکیشون تو ریاضی کمک میکنه به یکیشون تو زبان. با همم گهگاهی ویس کال تلگرام میگیرن حرف میزنن
خودمم نمیدونم چجوری social anxiety خودم برطرف شد اگر ازم بپرسی. ولی چنتا ایده دارم. حداقلش اینکه سعی کنم شادتر زندگی کنم
الانا دیگه خیلی استرس نمیگیرم. بیشتر ibs attack هست الانا که نمیتونم کاریش کنم. خودمم نمیدونم باید چیکارش کنم ولی قبلا خیلی استرس میگرفتم
اینکه میگی نمیشه و این همه وایب منفی و دپرشن میدی ، هم توی بدتر شدن بیماریت تاثیر میذاره هم توی حال خودت. نمیخوای اینو اوکیش کنی؟
-
ایول شما نیومده بلدید چطوری تودلی بنویسید
اون اول من انقد چرتو پرت میگفتم آخرشم اون موضوع اصلی رو برعکس نشون میدادم@سجاد-ذوالفقاری
شما پشت کنکوری هستین؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
تعریف نمیکنم
خودمم وسطاش خندم گرفته بود کل کلاس روده بر شدنgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
تعریف نمیکنم
خودمم وسطاش خندم گرفته بود کل کلاس روده بر شدناها اوکیه پس
-
@سجاد-ذوالفقاری
نه بابا یازدهم کجا بود
دهمم
میدونم اصلا دهمی اینجوری ندیدینgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
نه بابا یازدهم کجا بود
دهمم
میدونم اصلا دهمی اینجوری ندیدیناهاا پس با خیال راحت امتحاناتتو بده
اتفاقا زیاد دیدم اینجوری
-
@سجاد-ذوالفقاری
شما پشت کنکوری هستین؟ -
amirmohammad shakeri
مریض شدم
حالا باید اولویتمو بزارم سر اینکه این موضوع رو بزارم جزوی از زندگیماسترس بخشی از وجود ادمیه. باید یاد بگیری چجوری باهاش کنار بیار
یادمه وقتی تو بازه 7 ام تا 10 بودم ، خیلی social anxiety داشتم. سر کلاس زبان اصلا نمیتونستم حرف بزنم. یا وقتی میرفتم پای تخته ، قشنگ ضربان قلبم رو حس میکردم و خیلی سخت میتونستم
یادمه اخرین بار پیشش ، سر یه کلاس بود تو یازدهم ، معلم صدام زد ، فیزیک هم بود که خیلی دوسش داشتم و دارم ، یهو ضربان قلبم رفت بالا تو 10 ثانیه. به نفس نفس افتادم و اصن نمیتونستم نفس بکشم و یهو شر شر شروع کردم به عرق کردن تو 30 ثانیه
فکر کن همچین ادمی با چنین شدت social anxiety ، در مواجه با جنس مخالف چه ری اکتی نشون میده بدنش
همون ادم ، الان با دوتاشون دوسته. به یکیشون تو ریاضی کمک میکنه به یکیشون تو زبان. با همم گهگاهی ویس کال تلگرام میگیرن حرف میزنن
خودمم نمیدونم چجوری social anxiety خودم برطرف شد اگر ازم بپرسی. ولی چنتا ایده دارم. حداقلش اینکه سعی کنم شادتر زندگی کنم
الانا دیگه خیلی استرس نمیگیرم. بیشتر ibs attack هست الانا که نمیتونم کاریش کنم. خودمم نمیدونم باید چیکارش کنم ولی قبلا خیلی استرس میگرفتم
اینکه میگی نمیشه و این همه وایب منفی و دپرشن میدی ، هم توی بدتر شدن بیماریت تاثیر میذاره هم توی حال خودت. نمیخوای اینو اوکیش کنی؟
کل حرف من اینه. خیلی وایب منفی میدی به خودت. به بدترین شکل ممکن. میخوای خودتو خالی کنی؟ یه دفتر بردار بنویس
ولی اینجا نه. هم حال بقیه خراب میشه هم اونا هم میان از مشکلاشون میگن و این سیکل ناراحتی ادامه داره
-
amirmohammad shakeri
مریض شدم
amirmohammad shakeri
من کلا زندگی غمگین دوست ندارم حتی الانم گاهی اوقات با سرطان حرف میزنم ولی خب از اسمش حتی بدم میاد
این استرس ریشه تو بچگی داره
نمیخوام بازش کنم
ولی خودم باید درستش کنم
داشت درست میشد
مریض شدم باز باید ازاول روش کارکنم -
کل حرف من اینه. خیلی وایب منفی میدی به خودت. به بدترین شکل ممکن. میخوای خودتو خالی کنی؟ یه دفتر بردار بنویس
ولی اینجا نه. هم حال بقیه خراب میشه هم اونا هم میان از مشکلاشون میگن و این سیکل ناراحتی ادامه داره
amirmohammad shakeri
باشه داداش
چشم
البته دفتر زیاد پرکردم
ولی یه بار مادرم دید کلی باهم دعوامون شد
الان فقط تو فضای شخصی شاد مینویسم -
amirmohammad shakeri
من کلا زندگی غمگین دوست ندارم حتی الانم گاهی اوقات با سرطان حرف میزنم ولی خب از اسمش حتی بدم میاد
نمیخوام بازش کنم
ولی خودم باید درستش کنم
داشت درست میشد
مریض شدم باز باید ازاول روش کارکنمgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
نمیخوام بازش کنم
ولی خودم باید درستش کنم
داشت درست میشد
مریض شدم باز باید ازاول روش کارکنماحتمالا رد کنی پیشنهادمو ، ولی خب یه پیشنهاد دارم برات.
من ایدیمو بت یه جوری میدم ، خواستی میای تلگرام ، برات یه فایلی رو میفرستم. شاید حالتو بهتر کرد
میخوای؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
حسااااابی موفق باشید -
@سجاد-ذوالفقاری
حسااااابی موفق باشیدgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
حسااااابی موفق باشیدمرسی همچنین