سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
سلام
بچه ها الان موضوعی که مغز دانش آموزان رو درگیر کرده اینه که آلا خوبه یا حرف آخر یا بقیه آموزشگاه ها .
من خودم یک آلایی درجه یکم .
و همیشه آلا نگاه میکنم و به همه آلا رو معرفی می کنم .
بیایید خوبی های آلا رو با هم برسی کنیم .
سوال اینه که آلا یا حرف آخر ؟
منم میدونم آلا همیشه بهتر از حرف آخرهولی بیایید دلیلش رو برسی کنیم .هرکس هر نظری در مورد آموزشگاه های دیگه داره بگه
خیلی ممنون آلا️️️️
-
این پست پاک شده!
-
حرف آخر نه
سیرک آخر -
Dr Aryan 0 دلیل بگو
-
حرف اخر خوب نیست از من بپرسید که پکیج جامعش رو داشتم.
الا ریاضی راه ابریشم رو دارم که خوبه. استاد ثابتی جزو کسایی که خیلی مفهومی و پایه ای درس داده و جزو خوبای ریاضی هستش.
شیمی هم استاد پویان نظر خوبه جزو معلم های خوب کشورن
فیزیکش رو زیاد اشنایی ندارم ولی زیاد خوشم نیومد. استادان طلوعی و کارزانیان
زیست حزف اخر نسبت به اقای موقاری بهتر هستش اما خیلی طولانیه و اگه از تابستون ببینی بهتره. با ازمونم نمیشه مطابقت داد چونتو دو هفته نمیشه دید
عربیه حرف اخر خوبه اقای واعظی. پر انرژی و حرفه ای. ترجمه اش که نظیر نداره.
تو دینی که عالیه استاد یوسفیان پور و نامبر وان دینی هستن. البته اقای بقایی هم تدریسشون رو دوس دارم و جزو طراح های تراز اول کشور هستن.
زبان حرف اخر و الا رو ندیدم.
ادبیات حرف اخر اقای منتظری مفهومی تدریس نمیکنن. بد نیست ولی از اپن خیلی بهتراش هستن. مال الارو ندیدم
در کل حرف اخر منبعی نیست که بگی اینو ببینم حله. چون سوال های جون دار حل نمیکنه و خیلی جانگولک بازی در میارن. و انرژی کاذب میدن.
مثلا توی شیمی اقای شیروانی یه تست خیل ساده حل میکرد میگفت میدونی این تست کنکور بوده؟؟!! بعد اومدم تست های سال ۹۹ رو دیدم پکیدم برگام ریخت.
حرف اخر واسه کنکور های ۹۸ و از اون قبل تر خوب بود نه واس کنکور های ۹۹ و ۱۴۰۰.
گول این طور موسسات رو نخورید. هم پول تون رو میخورن هم عمرتون و اینده تون رو نابود میکنن.
اینو منی میگم که یه سالم رو به فنا دادم سر این طور چیزا.
الان هم با ماز میرم جلو.
کلا هرکی هارت و پورت اضافی کنه داره بزرگ نمایی میکنه.
آلا هم الان جزو موسسات خوب کنکوری هستش.
حرفه ای بدون حاشیه. -
با هرچی راحتی بخون
حرف آخر
کلاسینو
کلاسنت
آلا
...
همشون تقریبا یه چیزو درس میدن،حالا یکی یکم نکته بیشتر میگه یکی کمتر -
سینا داده
یعنی به نظرت از هردوتا به صورت ترکیبی استفاده کنم؟بعد در کل به نظرت کدوم رو بخرم و تمرکز کنم و از اون استفاده کنم؟
-
Hossein Rashnoo به نظرم ماز رو بخر سال چندمی؟؟
-
Hossein Rashnoo حرف اخر رو ولش کن
-
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اول -
Hossein Rashnoo حتما کار خدا بوده که داری با من حرف میزنی.
چون قراره مسیر زندگیت تغییر کنه -
این پست پاک شده!
-
Hossein Rashnoo اگه بر میگشتم سال دهم تنها آرزویی که میکردم این بود که با ماز آشنا میشدم.
-
Hossein Rashnoo
سلام
اول تدریس معلمتون اگه خوبه پس همون
اگر نه بستگی داره چه درسی باشه بخواید ببینید که اگه ریاضی باشه پیشنهادم آریان حیدریه، اگر دروس دیگه هست هم آلا خوبه. -
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on آخرین ویرایش توسط Hossein Rashnoo انجام شده
سینا داده یعنی اینقدر ماز خوبه؟
من اسم کار رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چقدر کیفیت داره. نسبت به آلا در چه حد هست؟ از آلا چقدر بهتره؟ -
سینا داده چجوری میتونم نمونه تدریس ببینم ازشون ببینم چطوره کارشون؟
-
Hossein Rashnoo حسین تدریس رو همه میکنن. از شمال کشور گرفته تا جنوب . از شرق تا غرب.
اما مهم اینه که این تدریس ها تو کنکور جواب میده؟؟
این همه درس میخونی تست میزنی که چی بشه؟؟ که کنکور قبول شی. بتونی سوال های کنکور رو جواب بدی.
وقتی میری از یه منبع استفاده میکنی. درسته درسو یاد میگیری. اما مهمتر اینه که میتونی با این اندوخته هات بری سر جلسه کنکور و غافلگیر نشی؟؟!!
همه بعد کنکور میان نکته های کنکور رو برمیدارن و میزارن تو جزوه هاشون . در حالی که توی ماز استادا مسیر کنکور رو میدونن. طرز فکر طراح رو میدونن. -
Hossein Rashnoo لینک بود پایین. تو اون برو
-
سینا داده
من آلا رو نمیشناختم . با چند تا رتبه برتر حرف زدم گفتن ما با الا کار کردیم راحت قبول شدیم . منم اومدم و الان دارم با الا کار میکنم .
نمیدونم شاید ماز بهتر باشه . ماز خب عضو تیم خیلی سبز هم هست . کتاب های خیلی سبز رو مینویسن . -
Hossein Rashnoo وضعیت مالیتون چطوره؟؟
دو میلیون پول زیادی براتون حساب میشه یا کم؟
سوال مهمیه ها