آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولHossein Rashnoo حتما کار خدا بوده که داری با من حرف میزنی.
چون قراره مسیر زندگیت تغییر کنه -
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولاین پست پاک شده! -
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولHossein Rashnoo اگه بر میگشتم سال دهم تنها آرزویی که میکردم این بود که با ماز آشنا میشدم.
-
سلام
بچه ها الان موضوعی که مغز دانش آموزان رو درگیر کرده اینه که آلا خوبه یا حرف آخر یا بقیه آموزشگاه ها .
من خودم یک آلایی درجه یکم .
و همیشه آلا نگاه میکنم و به همه آلا رو معرفی می کنم .
بیایید خوبی های آلا رو با هم برسی کنیم .
سوال اینه که آلا یا حرف آخر ؟
منم میدونم آلا همیشه بهتر از حرف آخرهولی بیایید دلیلش رو برسی کنیم .
هرکس هر نظری در مورد آموزشگاه های دیگه داره بگه
خیلی ممنون آلا
️
️
️
️
Hossein Rashnoo
سلام
اول تدریس معلمتون اگه خوبه پس همون
اگر نه بستگی داره چه درسی باشه بخواید ببینید که اگه ریاضی باشه پیشنهادم آریان حیدریه، اگر دروس دیگه هست هم آلا خوبه. -
Hossein Rashnoo اگه بر میگشتم سال دهم تنها آرزویی که میکردم این بود که با ماز آشنا میشدم.
سینا داده یعنی اینقدر ماز خوبه؟
من اسم کار رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چقدر کیفیت داره. نسبت به آلا در چه حد هست؟ از آلا چقدر بهتره؟ -
سینا داده چجوری میتونم نمونه تدریس ببینم ازشون ببینم چطوره کارشون؟
-
سینا داده یعنی اینقدر ماز خوبه؟
من اسم کار رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چقدر کیفیت داره. نسبت به آلا در چه حد هست؟ از آلا چقدر بهتره؟Hossein Rashnoo حسین تدریس رو همه میکنن. از شمال کشور گرفته تا جنوب . از شرق تا غرب.
اما مهم اینه که این تدریس ها تو کنکور جواب میده؟؟
این همه درس میخونی تست میزنی که چی بشه؟؟ که کنکور قبول شی. بتونی سوال های کنکور رو جواب بدی.
وقتی میری از یه منبع استفاده میکنی. درسته درسو یاد میگیری. اما مهمتر اینه که میتونی با این اندوخته هات بری سر جلسه کنکور و غافلگیر نشی؟؟!!
همه بعد کنکور میان نکته های کنکور رو برمیدارن و میزارن تو جزوه هاشون . در حالی که توی ماز استادا مسیر کنکور رو میدونن. طرز فکر طراح رو میدونن. -
سینا داده چجوری میتونم نمونه تدریس ببینم ازشون ببینم چطوره کارشون؟
Hossein Rashnoo لینک بود پایین. تو اون برو
-
Hossein Rashnoo حسین تدریس رو همه میکنن. از شمال کشور گرفته تا جنوب . از شرق تا غرب.
اما مهم اینه که این تدریس ها تو کنکور جواب میده؟؟
این همه درس میخونی تست میزنی که چی بشه؟؟ که کنکور قبول شی. بتونی سوال های کنکور رو جواب بدی.
وقتی میری از یه منبع استفاده میکنی. درسته درسو یاد میگیری. اما مهمتر اینه که میتونی با این اندوخته هات بری سر جلسه کنکور و غافلگیر نشی؟؟!!
همه بعد کنکور میان نکته های کنکور رو برمیدارن و میزارن تو جزوه هاشون . در حالی که توی ماز استادا مسیر کنکور رو میدونن. طرز فکر طراح رو میدونن.سینا داده
من آلا رو نمیشناختم . با چند تا رتبه برتر حرف زدم گفتن ما با الا کار کردیم راحت قبول شدیم . منم اومدم و الان دارم با الا کار میکنم .
نمیدونم شاید ماز بهتر باشه . ماز خب عضو تیم خیلی سبز هم هست . کتاب های خیلی سبز رو مینویسن . -
سینا داده
من آلا رو نمیشناختم . با چند تا رتبه برتر حرف زدم گفتن ما با الا کار کردیم راحت قبول شدیم . منم اومدم و الان دارم با الا کار میکنم .
نمیدونم شاید ماز بهتر باشه . ماز خب عضو تیم خیلی سبز هم هست . کتاب های خیلی سبز رو مینویسن .Hossein Rashnoo وضعیت مالیتون چطوره؟؟
دو میلیون پول زیادی براتون حساب میشه یا کم؟
سوال مهمیه ها -
Hossein Rashnoo وضعیت مالیتون چطوره؟؟
سوال مهمیه هاسینا داده
خوبه میتونم تا ۱۰ میلیون هزینه کنم -
Hossein Rashnoo وضعیت مالیتون چطوره؟؟
سوال مهمیه هاسینا داده نه بابا دو میلیون که پولی نیست دیگه
-
سینا داده
خوبه میتونم تا ۱۰ میلیون هزینه کنمHossein Rashnoo ماز رو بخر بره
-
Hossein Rashnoo ماز رو بخر بره
سینا داده
من مدرسه نمونه دولتی درس میخونم . کنکور امسال یکی از بچه های دوازدهم دندانپزشکی دانشگاه همدان قبول شد . یکی دیگه هم پزشکی دانشگاه همداناولی کامل از حرف آخر استفاده کرده بود ولی دومی از هیچ کلاسی استفاده نکرده بود خودش کتاب و تست زده بود . خیلی سبز. ولی من خیلی هارو میشناسم که همه با آلا قبول شدن . ولی تا الان نشنیدم کسی بگه ماز کارکردم قبول شدم
-
Hossein Rashnoo
سلام
اگر نه بستگی داره چه درسی باشه بخواید ببینید که اگه ریاضی باشه پیشنهادم آریان حیدریه، اگر دروس دیگه هست هم آلا خوبه.سارا M 0 استاد ثابتی خیلی توی ریاضی خوب درس میده
-
سم زندگی تعصبِِ!
به شخصه الا هم کلاس دارم تاملند هم دارم بعضا شده مثلا برای محاسبات سریع حرف اخر هم دانلود کنم!هیچ لزومی نداره خودمون رو محصور کنیم در یک جا ! و دیگران رو نیز تشویق به این کار کنیم آلا هم جای خودشو داره بقیه هم جای خودشو
-
سینا داده
من مدرسه نمونه دولتی درس میخونم . کنکور امسال یکی از بچه های دوازدهم دندانپزشکی دانشگاه همدان قبول شد . یکی دیگه هم پزشکی دانشگاه همداناولی کامل از حرف آخر استفاده کرده بود ولی دومی از هیچ کلاسی استفاده نکرده بود خودش کتاب و تست زده بود . خیلی سبز. ولی من خیلی هارو میشناسم که همه با آلا قبول شدن . ولی تا الان نشنیدم کسی بگه ماز کارکردم قبول شدم
Hossein Rashnoo
در زندگی مطالعه دل غنیمت است
خواهی بخوان و خواهی نخوان ما نوشته ایم -
سارا M 0 استاد ثابتی خیلی توی ریاضی خوب درس میده
Hossein Rashnoo
دوست عزیز من که نگفتم ایشون بده!
نظر خودم رو گفتم که برای ریاضی پیشنهادم استاد آریان حیدریه، چون به نظرم تدریسش از همه بهتره.
کاری به نظرات بقیه ندارم:)) -
Hossein Rashnoo
سلام
اگر نه بستگی داره چه درسی باشه بخواید ببینید که اگه ریاضی باشه پیشنهادم آریان حیدریه، اگر دروس دیگه هست هم آلا خوبه. -
واقعا ادم سرش گیج میره
هرکی یه حرفی میگه